От ЦСКА отговориха: Декларацията на Инджов и Манджуков е пълна с елементарни лъжи

12:34
От ЦСКА отговориха: Декларацията на Инджов и Манджуков е пълна с елементарни лъжи
От ръководството на ЦСКА реагираха на декларацията, публикувана от бизнесмените Юлиян Инджов и Ивайло Манджуков. Двамата обявиха, че сделката по смяната на собствеността на армейския клуб, пропада.

Ето как отговориха от ръководството на червените:


"Декларацията на лицата П.Манджуков и Ю.Инджов е достойна за съжаление. Причината не е в отказа им да помогнат на ПФК ЦСКА АД, а в използването на елементарни лъжи , които лесно могат д бъдат опровергани

Оставаме с впечатлението, че намесата на двамата в делата на ПФК ЦСКА АД, атака им срещу Ст. Младенов, както и последните им действия са част от опит армейският клуб да бъде поставен на колене. "Спомоществователството" на П.Манджуков и Ю.Инджов в края на 2014 година е свързано с принудителен залог на големи пакети акции и с висока лихва от 7%. Смешно и несериозно е изявлението, че на тях им е било отказвана информация за финансите на клуба. За това са свидетели десетки служители, начело с изпълнителния директор на ПФК ЦСКА АД Александър Тодоров, които работеха през цялото време лично с Инджов и които отговаряха на всяко негово искане.

Ще направим всичко възможно, за да се спаси клубът, както сме правили досега . Имаме резервен план, по който се работи в момента."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

doctorMashinkov
25.03.2015 16:20

Лъжата не е лъжица за сека уста,Лупчо Вълчо мое голема лъжица да апне*erm*

IvanIR
25.03.2015 15:17

*lol*......Кой от кой повече лъже у цецка .....*lol*

slavcho.slavchev.7
25.03.2015 12:49

Тоя явно иска да бъде изнесен в ковчег от Българска армия !!!

crazy_rabbit
25.03.2015 14:44

Не можете да го бутнете по никакъв начин... Още повече, че от край време се връзвате на всичките му лъжи...