Томов: ЦСКА ще получи лиценз

15:49
Томов: ЦСКА ще получи лиценз
"Това е тежко подвеждане близко до измама, което стана в ден, в който трябваше да се платят заплати на футболисти и когато остават няколко дни до важната дата 31 март", обяви Александър Томов по повод отказа на Юлиян Инджов и Ивайло Манджуков да вземат мажоритарния дял акции на клуба.

"Бях убеден, че споразумението с Инджов и Манджуков е нещо истинско и реално. Пресконференцията миналата седмица беше тяхна инициатива. Идеята да станат мажоритарни собственици беше подкрепена от мен, защото аз след 18 месеца сам исках и още искам да имам партньор и защото повярвахме на тези хора, че сделката е сериозна, съзнателна и информирана. Юристите на Инджов ни дадоха две споразумения и 2 договора по време на мача с Берое и ние ги подписахме. Не е имало никакви претенции, доброволно, без нито една стотинка, аз се съгласих да прехвърля всички мои акции срещу инвестиране 3 млн до края на сезона, което ще е достатъчно за лиценз и други", коментира Томов на извънредна пресконференция днес.

"Няма да коментирам причините, които зная, защо последва този отказ. Това е тежко подвеждане близко до измама, което стана в ден, в който трябваше да се платят заплати на футболисти и когато остават няколко дни до важната дата 31 март. За нас е ясно, че от месец насам атаката срещу ЦСКА стана радикална. Определени медии бяха добре подкрепени, за да плюят срещу ЦСКА. Всяка седмица има между 3 и 5 тежки мръсотии, които се пишат срещу нас", каза още той.

"Тази атака доведе до няколко жертви: първата, че след прекрасна подготовка, отборът беше пробит, не казвам играчи. Второ - от Манджуков имаше жестока атака срещу Стойчо Младенов, след това и пресконференцията, на която му беше поставен ултиматум. След като си поел ангажименти пред мен и Тодоров, в последния момент казваш "баста" и си тръгваш".

"Аз се връщам в ЦСКА по принуда, защото виждам заговор. Поредният опит да се удари ЦСКА е равно на престъпление. Да поемеш писмени ангажименти и да се измъкнеш по бели гащи, това е атака, която е ясна", каза още той.

"Първо, ЦСКА ще получи лиценз. Второ, заплатите на футболистите ще бъдат платени утре. Трето, тези хора няма да видят ЦСКА. Ясно е, че зад тази работа има хора. ЦСКА не може да бъде оставена в ръцете на подобни лица и ще направим всичко необходимо това да не се случи. Няма да простя гаврата със Стойчо Младенов. Стойчо Младенов ще се върна до 10 дни на работа в клуба, най-вероятно на ръководен пост", допълни Томов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
26.03.2015 17:33

Оплюван и мразен, но така или инак единствен, който се връща и е наличен да спасява потъващия кораб. Всиюки други "големи цесекари" гледат си направят снимка със знамето и до там*erm*
Много е жалко, че Лупи е прав ... жалко за клуба*cry*
Тез Мандрамуняци и Инджета след опита за атентат от тяхна страна вече два дни са обвинени в тероризъм и дори немат намерение да излезат и да кажат сбъркахме или лъжат, поради което по-вероятно е Лупи да е прав ... жалко*erm*