Марек е най-новата тъпота за масово поразяване!

18:14
Марек е най-новата тъпота за масово поразяване!
У нас , накъдето и да се обърнеш , виждаш как тъпотата все повече се разширява младежи с черни джипове принуждават възрастните хора да се изнасят от пътя със скоростта на газели , за да не бъдат прегазени , от телевизора ни подканят в четвъртък да не пазаруваме от магазините за хранителни стоки , за да протестираме срещу спекулативно растящите цени , по всичко личи , че сами си взривяваме военните складове , а после пак сами си дишаме отровите . . . < /em>
/>
/> Тъпотията ни обгражда , даже все повече се сгъстява около закостеняващите ни мозъци . Очевидно е , че ние , българите , на тема пари пощуряваме , бавно , но сигурно - не ни интересува какво трябва да направим , целта ни е само да вземем хартиената пачка . . .
/> По принцип храня симпатии към хората , които малко или много влагат или поне въртят някакви пари в българския футбола .
/>
/> В това число не правя изключение и към президента на втородивизионния Марек Йордан Андреев . < /strong> < /em> Той доведе бразилския треньор Мануел Лопеш Карвальо , който щял да върне Марек в "А" група . Карвальо пък води със себе си пет играча от ниско разредните френски дивизии . Очакват се още четирима французи и още толкова бразилци . Чунким ние си нямаме таланти във "В" групите , в "А"-окръжните първенства .
/>
/> Браво , г-н Андреев! < /strong> < /em> Защо не си докарахте от Франция и Бразилия и малко фенове , щото миналата година легендарният стадион "Бончук" едва събираше под 1000 зрители . Ако пък Марек се премести в София , както намеквате , то и толкова няма да има , но това е друга тема . Лошо ще е , ако Андреев насади модата , на която другите клубни босове почнат тъпо да подражават . Тогава те ще внасят с автобуси ентусиасти от ЕС , с които да запълват отборите си , наместо да дават път на наши млади таланти?! Интересно ми е какво ще се получи , ако в Севлиево селектират 11 ентусиасти от Литва , Латвия , или Естония , в Търговище 11 аматьора от Финландия или Люксембург , в Смолян - 11 австрийци , а в Свиленград 11 от Гърция , Малта , Кипър . . . Токувиж вместо "Б" група , сме кръстили второразрядните първенствота на България , на Източна и Западна втора дивизия на ЕС?!
/>
/> Смях! < /em>
/>
/> "Радвам се , че взимаме чужденци , които няма да се обременени и да се плашат от Левски и ЦСКА" , каза г-н Андреев . Но , г-н Андреев , смятате ли , че с подобни експерименти можете да стигнете въобще до срещи с Левски . Виж за ЦСКА на теория е възможно , щото както са я подкарали , току виж "червените" от догодина са се оказали в "Б" група .
/> Да , в България нещата се объркани , защото не се правят по естествения начин простичко , усърдно , с любов . Вместо Данчо Андреев да се огледа в региона около Дупница и да събере десетина млади , кадърни момчета , да им даде възможност за изява , като постигнат успехи , да направи експорт и да спечели , той внася стока , от която никой не се нуждае .
/>
/> Че нещата в България са не както трябва , усети дори от спонсора на "А" група "Загорка" , който се оттегли , щото "българският футбол не продава" .
/>
/> А с масовото внасяне на анонимни чужденци , не само футболът ни ще обеднее още повече , не само ще се убие таланта на млади футболисти , но и ще изгони и малцината спонсори . По всичко личи , че Марек пробва нов модел на поведение , който е сигурно , че няма да е нищо друго , освен последната тъпота за масово поразяване .
/> < /em>
/> Дано обаче тази тъпота не порази мозъците на останалите клубни босове!
/>
/>
/> width=\"100\" height=\"100\" src=\" /analysisdb /Image /Taskov1 .jpg\" alt=\"\" /> < /strong> < /em>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
17.07.2008 11:10

Абе наистина и аз съм на мнение, че нямаме нужда от толкова чужденци.Според мен максимума на чужденците е 3-4 и то такива,които наистина да вдигнат нивото на футбола.Трябва да се дава шанс на българските футболисти да покажат таланта си и да го развият.Незнам какво е положението в ЦСКА, но ако отбора е съставен предимно от юноши, ще ми е много по-интересно да наблюдавам техните мачове.

Jordy
17.07.2008 10:48

Г-н Тасков има Тъпотия в България и съм сигурен, че вие сте я създали и сте и на и предания потребител.

pan4o
16.07.2008 21:47

'fabregas000' човека може да си дава парите за пънове ако иска и никой не може нищо да му каже. Проблема не е в него, а в тези които измислят правилата.

fabregas000
16.07.2008 20:00

Много добра статия...БРАВО!!! Всеки иска да чете оптимистични новини и да се заблуждава колко добри и велики сме ние.Е добре че някой път се срещат и такива хора които да отворат очите на другите.Защото ДЕЦАТА НА Българската ДЮШ играят до 18-19 години и се отказват от футбола и стават някави си там общи работяги вместо да си развият таланта защото на един президент на някое клубче може да му излиза по евтино да взима чужденци,но ако нещата продължават така не само ЦСКА ще има проблеми... НО АКО ИСКАТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПО ОПТИМИСТИЧНО...Дайте направо да го продадем това първенство на някой Грък или Турчин ще дойдат хората и тогава ще има много повече да плачем

pollo
16.07.2008 19:22

като го чета тоя се чудя що не се е грамнал

pan4o
16.07.2008 18:37

По-голям песимист и черноглед от автора не съм срещал. В абсолютно всичките си статии той оплюва и оругава някого, разбира се без любимия си отбор (няма да го казвам, всеки се досеща). Много се надявам някой светъл ден да прочета нещо свежо и оптимистично от този просмукан от злоба и апатия човек.