Няма "план Б" за "А" група без Левски и ЦСКА

19:07
Няма "план Б" за "А" група без Левски и ЦСКА
Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че би било трагично, ако ЦСКА и " Левски" не участват в А група. Надеждата му е клубовете с проблеми да се справят.

"Дали Левски и ЦСКА няма да получат лиценз? Това е трагичен план, нямаме такъв план, но все пак Глазгоу Рейнджърс отиде в четвърта дивизия, нали? Аз съм играл в Левски и съм станал голям вратар, смея да твърдя, благодарение на ЦСКА", каза Михайлов.

Думите му по темата за лицензирането бяха сходни с тези на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. "Никой не иска българският футбол да е без Левски и ЦСКА, но си има правила, които са европейски. Дано всички проблеми с тези клубове полека лека се оправят."

По думите му всички клубове са запознати с процедурата по лицензирането, както с това какви критерии трябва да покрият.

Михайлов обясни, че е говорил с министъра на младежта и спорта по въпроса с прехвърлянето на акциите, което ЦСКА и и Левски опитват. "Това подаряване или продаване на акции трябва да бъде контролирано от държавата. Ще търсим срещи, защото в един момент не знаем кой е собственик, кой издържа тези клубовете. Клубовете трябва да спазват правилата".

Президентът на БФС се надява на мача с Италия да има 10-12 хиляди души, като изтъкна, че билетите от 10 до 50 лева са най-евтините в Европа. "Много важният мач за националния отбор беше с Малта. Играем с Италия, няма какво да се губи в този мач. Загубихме точки в предишния."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

doctorMashinkov
29.03.2015 12:48

Има само "план В" за Левски и ЦСКА,да се отърват от паразитите.

btonev
29.03.2015 08:57

Перукане, Перукане.. няма ли "план Б" да се разкараш от БФС, бре, нещастник..?

kabela91
28.03.2015 23:56

Уинар ако може не слагайте снимки на тоя ...... , че хората не го понсят виче.Като става въпрос за него сложете най-добре снимка на дон Корлеоне.

karakoko
28.03.2015 20:48

Ако не покриват изискванията да ги гонят... и сини и червени.

Но има и още едно последствие, веднага пада гледаемоста на мизерната А група с поне - 70% !
Всички ръководители свързани с футбола се плашат от този факт.

boca_juniors
28.03.2015 20:29

Да ги махат тези двата отбора, заради тях няма БГ футбол. Ако ги няма може пък нещата да се пооправят.

Jason_Scotland
28.03.2015 19:53

А бе Перукан и Домуза да се не стреснаха нещо*wonder*
Без ЦСКА и Левски тв правата ше са равни на по кренвирш на играч за всеки мач*joking**joking**joking*
Както и да е, основната вина си е наша или по-скоро на ръководните ни кадри последните 25 години*erm*

Gogata85
29.03.2015 02:08

Ако ЦСКА и Левски все пак ги извадят от А група. Представете си как Домус кукува правата за В групите и се налага да плащаме по 4 лв на месец да гледаме аматьорските дивизии *joking**lol**party*

PRI_A_TEL
28.03.2015 19:37

То правила има в цялата ни държава, даже сме по правова държава от всички европейски държави взети заедно, всичко е много хубаво написано, ама никой не го чете, а то като не го четеш, как да го знаеш. От друга страна на никого не му пука, всичките междуособици, които имаме между нас си, най-накрая резултират в парламента, медиите, футбола и още каквото си решите. Трябва да сме като в щатите, да си гоним до дупка правата и като в Германия, да ни е страх, че ако си хвърлим фаса не в което кошче трябва, ще има глоба със сигурност, там като че ли ще те набарат и да стъпиш грешно...

DuX4o0
28.03.2015 19:27

Имало било европейски правила *joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking*