Томов оптимист - ЦСКА с нов собственик

10:29
Томов оптимист - ЦСКА с нов собственик
Александър Томов е изразил надеж­дата, че още от днес ЦСКА може да има нов мажоритарен соб­ственик, съощава "24 часа". Преговорите с известен български биз­несмен били на финала, като той е дал принцип­но съгласие да се заеме със спасението на клуба.

Новият бос ще върне половин милион на Пе­тър Манджуков и Юлиян Инджов. Срещу тази су­ма са ипотекирани ак­циите на „Лира Инвестмънт" по време на кри­зата около плащането на Александру Пакурар. Веднага след това Томов прехвърля мажоритар­ния дял.

24 са делата срещу клу­ба, от които могат да се появят нови дългове. Само по две обаче има голям материален инте­рес - тези на Тенгариня и Нилсон Антонио, като заседанието е на 13 май, и другото е на Юнес Бенжелюн. В момента оба­че имало преговори за извънсъдебно споразумение с Бенжелюн, кой­то претендира за милион лева.

До вчера от дарения са събрани около 140 000 лева. Част от тях са били използвани за прехвър­лянето на имоти към клуба, с които вече са га­рантирани всички взе- мания към НАП, които са на стойност от 9,6 ми­лиона лева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
30.03.2015 11:45

Е па я като ви казвАх онзи ден, че баце Роман е зад ъгъло ... нали*wink**joking**joking*

Първо беше онзи с пурата, сега ни требе некой с бастун или гьостерица и да им нашари едно хубаво задн.ците ... ше им дам аз едни заплати и комисионни.
До лятото на компот и топли компреси а след това ще видим*joking**joking**joking*
Ако сме сериозни обаче, нема как да гледаме сериозно на поредното обещание*erm*

doctorMashinkov
30.03.2015 11:37

То не беше мангалче,не беше жълтурче,Лорд Самързби от Англия,кой ли ше е тоя път*lol*

chelsea_found
30.03.2015 11:04

Ей чорбари как не ви е срам?Батко ви Томов с 5 лева в джоба търси нов собственик.Вземете му дарете някой лев.

sundza
31.03.2015 09:20

Не е Батко ви Томов, а БаткоВ и Томов. Само не знам кой от кого научи сюжета с богатия бизнесмен - кога от чужбина, кога роден....На тия двамата си мисля, че в момента и аз да им се обадя, че поемам издръжката на единия от двата отбора, първо ще изтичат до медиите да се похвалят с нов собственик, и чак тогава ще ме питатк кой съм и какъв съм.

crazy_rabbit
30.03.2015 10:51

ъъъъъ.... Още ли има хора, които да вярват на Лупи ?