Трансферен часовник (17 юли)

18:30
Трансферен часовник (17 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.


► 18:52 часа: Бразилският нападател Адриано заяви, че за него няма да има абсолютно никакъв проблем да играе за Милан, ако реши да се завърне от Бразилия в Европа.

► 18:35 часа: Ювентус е на път да си осигури услугите на бранителя Мартин Касерес от Барселона, разкри агентът на футболиста Даниел Фонсека.

► 18:19 часа: Капитанът на Манчестър Сити Ричард Дън смята, че евентуално привличане на Емануел Адебайор в състава на Марк Хюз ще бъде голям плюс за "гражданите"

► 17:53 часа: Защитникът на Аякс Амстердам Ян Вертонген, заяви че иска трансфер във Висшата лига на Англия.


► 17:26 часа: Бубакар Саного е на път да бъде привлечен от Борусия Дортмунд, пише "Билд".


► 17:11 часа: Арсен Венгер щях да предложи Филип Сендерос и солидна сума пари за защитника на Фулъм Бреде Хангелаад, твърдят британските медии.


► 16:59 часа: Валядолид привлече нападателя на Манчестър Юнайтед Манучо, съобщава официалният сайт на клуба.

► 16:41 часа: Президентът на Интер Масимо Морати отрече новината на испанските медии, че Златан Ибрахимович е преминал в Барселона.


► 16:29 часа: От щаба на Еспаньол потвърдиха новината, че централния защитник Марк Торехон е отказал да се присъедини към Евертън.


► 16:13 часа: Ръководството на Милан все още не се е отказало да привлече Луиш Фабиано и в момента води преговори със Севиля.


► 15:56 часа: Президентът на Бордо Жан-Луис Трио отхвърли твърденията, че нападателя на тима Маруан Шамак е пред трансфер в Арсенал.


► 15:28 часа: Английският Арсенал може да се окаже следващия отбор на холандският нападател на Реал Мадрид Клаас Ян Хунтелаар.


► 15:11 часа: Отборът на Малага проявява интерес към нападателя на Замалек Амр Заки, който игра за Уигън през изминалия сезон.


► 14:58 часа: Пресата в Испания съобщи, че тимът на Осасуна си е осигурил услугите на нападателя на Нумансия Карлос Аранда.


► 14:41 часа: Мениджърът на английския Съндърланд Стийв Брус заяви, че е много доволен от привличането на парагвайския бранител Пауло Да Силва.


► 14:23 часа: Олимпик Марсилия готви оферта за нападателя на Наполи Херман Денис.


► 14:01 часа: Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Габриел Обертан е аут за три месеца поради контузия, получена още преди да подпише с "червените дяволи".


► 13:40 часа: Манчестър Сити е отправил официална оферта от 15 милиона паунда за Джолеон Лескът, съобщават английските медии.


► 13:29 часа: От Рома са готови да приемат оферта за Алберто Акуилани от отбор, който не се състезава в Серия А, твърдят италианските медии.


► 13:13 часа: Уигън е отправил оферта за младата звезда на Кристъл Палас Виктор Моузес, информира "Скай спортс".


► 12:57 часа: Андреа Пирло отново обяви, че е верен на Милан и няма да напуска клуба.


► 12:33 часа: Джонатан Грийнинг заяви, че не иска отчаяно да напусне Уест Бромич, но въпреки това желае трансфер във Фулъм.


► 12:17 часа: Бари Фъргюсън е минал медицински прегледи в Бирмингам и е на път да подпише официално с "бръм".


► 12:04 часа: Селтик взе на проби нападателя на Льо Авър Амаду Асане.


► 11:48 часа: Президентът на Рейнджърс Дейвид Мъри заяви, че Мадхид Богуера със сигурност няма да напуска клуба.


► 11:23 часа: Манчестър Юнайтед привлече сенегалския нападател Маме Бирам Диуф от Молде. Диуф ще остане под наем в настоящия си тим до януари месец.


► 11:02 часа: 16-годишният Николас Колхерт е на път да се присъедини към школата на Ливърпул, съобщава агентът на футболиста.


► 10:48 часа: Тотнъм е спечелил борбата с Евертън за подписа на Кайл Ноутън, твърди британската преса. "Шпорите" са предложили 8 милиона паунда за бранителя.


► 10:29 часа: Италианският нападател Алесандро Дел Перо удължи с още две години договора си с Ювентус.


► 10:03 часа: 23-годишният нападател на Работнички Душан Савич може да премине в ЦСКА.

► 9:46 часа: Шефовете на Барселона са поставили цена от 5 милиона паунда на Ейдур Гудйонсен, твърди "Дейли Стар". Нападателят е желан от Уест Хям.


► 9:21 часа: Блекбърн ще се опита да вземе Никола Жигич за заместник на Роке Санта Крус, твърди "Дейли Мирър".


► 8:51 часа: Фулъм също се е включил в битката за Питър Крауч, съобщават британската преса. Нападателят на Портсмут в момента преговаря със Съндърланд, но преминаване в Западен Лондон също изглежда вероятно.


► 8:35 часа: Карло Анчелоти е казала на Рикардо Карвальо да забрави за трансфер в Интер. Италианският специалист щял да разчита на бранителя, съобщават английските медии.


► 8:18 часа: Тевес разкри, че е отрязъл Челси, Реал Мадрид и Ливърпул, за да премине в Манчестър Сити.


► 7:47 часа: Рафаел Бенитес обяви, че ще разчита на Андрий Воронин през новия сезон.


► 7:12 часа: Барселона и Интер са на път да направят размяна Златан Ибрахимович за Самуел Ето`о, твърдят италианските медии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация