Водят в ЦСКА новия Серхио Агуеро

10:43
Водят в ЦСКА новия Серхио Агуеро
23-годишният нападател на Работнички Душан Савич може да премине в ЦСКА. Новината пред "Меридиан Мач" съобщи личният агент на футболиста Златко Тодоровски. Интересното е, че той е мениджър и на най-добрия играч на Левски Дарко Тасевски.

"Предложил съм на ЦСКА този футболист и съм готов да го доведа на "Българска армия", за да подпише. За мен това е новият Серхио Агуеро. Поне има подобни качества и същата физика. Душан може да играе на всички постове в атака. Вече водихме предварителни разговори с "червените", заяви Златко Тодоровски.

Савич е голмайстор на Работнички за миналия сезон, през който отборът му завърши на второ място в първенството на Македония.

ЦСКА ще представи новата си селекция в контролна среща идната седмица. Утре "червените" излизат на "Армията" в проверка срещу македонския Ренова. Мачът е от 20:00 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beto
17.07.2009 18:59

Този не го знам.Може и да е добър, но чак пък Агуеро.То за нашият регион си е нормално да се прикрепят такива сравнения.И ние си имаме Бебето,Деко, Ромарио и прочие ама от тях така и не стана футболисти.Така, че ЦСКА трябва да бъдат доста внимателни към подобен род играчи. *smile*

MB_KrisS
17.07.2009 13:30

*joking* Новият Серхио Агуеро *lol* Той ако беше толкова добър, нямаше да идва в България, при положение, че вече е далеч от юношеските си години.

martototo
17.07.2009 10:47

Страшен играч дано го дръпнем.Безпорно един много класен нападател.