Чакаме Зидан на Европейското в България

11:59
Чакаме Зидан на Европейското в България
Започващото след месец у нас Европейско първенство за юноши до 17 години вероятно ще доведе един от най-големите футболисти в световния футбол в последните години.

Световният и европейски шампион Зинедин Зидан е заявил готовност да пристигне в България, при положение, че Франция излезе от групите и стигне до финалната четворка.

Причината за възможната визита на носителя на "Златната топка" за 1998 година е, че титулярен вратар на малките петли е вторият му син Лука. Той бе титуляр в пет от квалификационните мачове на Франция, като в три от тях запази мрежата си суха.

Лука Зидан е в академията на Реал Мадрид, където са и другите му трима братя - Енцо, Тео и Елиаз. Според специалистите в Испания младият вратар има всичко необходимо до три години да пробие в първия състав на кралете.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
02.04.2015 21:27

За разлика от Вас , аз не гледам някакви си клипчета с подбрани някакви хубави моменти от отделни епизодични проблясъци ... Аз съдя за даден играч по показаното от него в цялостни двубои , разберете че за да усетите един футболист дали има качества или не , не ти стига само да му чуеш името и че направил 2-3 сполучливи финта и медиите са ги отразили само защото баща му е велик футболист ... Такива са милиони в световния футбол ! Как ти се струва това , че той до сега нито веднъж не беше звезда при юношеските формации на Реал , не всеки 20 годишен футболист е талант , дори Борис Галчев е бил на 20 , колкото и да не Ви се вярва , но не стана един чеп от него ... Дори в момента във втория отбор на Реал , който се представя под всякаква критика и вече е в третия ешелон , дори там не може да блесне , а вече 20 години не е чак толкова крехка футболна възраст ... Да го чакаме до 40 тогава да направи 3 поредни силни мача било то за Реал Кастиля ?! Това , че някой харесва баща му , не означава че е задължително да го защити , въпреки че не струва , а Вие сигурно и 1 минута от РЕАЛЕН МАЧ не сте му гледали , с клипчета не става , иначе нашите грандове , щяха да са дрийм тиймове всичките !

golemiq_geshan
02.04.2015 15:10

Поне единият му син е кадърен за него , с цялото ми уважение към един от най - големите не само в последните години , както сте изписали , ами и като цяло , но другият му син Енцо , който го налагаха адски много в Реал , просто е адски некадърен ...

RangerSS
02.04.2015 17:23

По-добре бавен старт, отколкото да бъде натоварен с огромните надежди стил Валери Божинов. И изобщо ти колко мача си му гледал на 20 годишния Енцо Зидан ?

haldir
02.04.2015 15:47

А ти къде го гледа , та реши че е некадърен????Големи хейтъри тука ,, важно е да напишат нещо , "а какво" няма значение!!!!!