Роналдо нежелан на \"Бернабеу\"

20:26
Роналдо нежелан на \"Бернабеу\"
Футболистите на Реал Мадрид не желаят Роналдо поради високата му заплата. Изненадващият удар дойде от звездата на Реал Мадрид Уесли Снайдер.

Холандецът заяви, че огромното възнаграждение на крилото би разстроило съотборниците му и посочи, че в най-важните срещи за Манчестър Юнайтед Роналдо не е бил на ниво.

Снайдер каза: "Ще бъде лошо за климата в съблекалнята за това, че той би получавал по-голяма заплата от останалите в отбора."

"За мен това не би имало значение, но знам, че няма да се хареса на някой от играчите. Запазването на стабилността в отбора е много важно."

Снайдер смята, че испанските шампиони разполагат с играчи от класата на Роналдо и посочи за пример желания от Челси Робиньо.

24-годишният атакуващ полузащитник също каза, че звездата от "Олд Трафорд" понякога е оставал в сянката на своите съотборници в големите битки:

"Да се говори възвишено за него би било леко неуважително към останалите играчи, които са тук и са показали своята класа."

"Вече разполагаме с играчи близки до неговия стил на игра като Ариен Робен."

"Искам Робиньо да остане - той е почти толкова добър, колкото Роналдо."

"Хората го критикуват и казват, че Робиньо не играе добре в големи мачове, но аз съм виждал и Роналдо да бъде незабележим".

Реал се опитва да привлече португалеца за сумата от 70 милиона паунда и седмична заплата в размер на 150 000 паунда.

Снайдер завърши: "Отборът не се нуждае от нови попълнения."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
18.07.2008 14:35

ако Роналдо отиде в Реал те ще имат най - силната халфова линия в света помисли само от ляво Робен от дясно Роналдо в средата Шнайдер и Диара а и ние феновете на Манчестър не искаме Роналдо с такова перческо поведение и симулаторски изпълненя в тима от Олд Трафорд а и добре ше ни доидат тези пари в касата който ще дадат Мадрит аз даже бих искал Бекъм да дойде в Ман Ю за още един два сезона, но нада ли

Mitkata_RM
17.07.2008 20:51

Много правилно не им трябва само един здрав нападател и стават №1 и в Европа не само в Испания