ЦСКА и Ривер Плейт в битка за звезда

14:05
ЦСКА и Ривер Плейт в битка за звезда
ЦСКА влиза в трансферна битка с аржентинския гранд Ривер Плейт за централния нападател Пабло Веласкес, съобщава "Треуд". 22-годишният парагваец стана голмайстор на първенството в родината си с 16 гола, вкарани за Рубио. Преди месец 192-сантиметровият голаджия се похвали, че Ривер иска да го купи. Шефовете на клуба му обаче поставиха цена от 3 милиона долара, която спря трансфера. Интересът от Буенос Айрес към нападателя обаче не е утихнал.

Веласкес е рожба на най-добрата школа в Парагвай - тази на Либертад. Преди 2 години игра за родината си на континенталното първенство до 20 г. Смятан за един от големите таланти в страната. Безспорният великан с №9 Любо Пенев лично ще се увери в качествата на младока в Парагвай.

Именно в прочутия с школата си Либертад играят другите цели на "ловното" посещение на Пенев и клубния шеф на "червените" Димитър Борисов. Ще се избира между защитниците Хулио Мансур (28 г.) и Мигел Самудио (23 г.). И двамата са национали на Парагвай. За проблемния в ЦСКА пост - на левия бранител, вариант може да е и новобранецът в държавния тим Габриел Енрике Меза, който носи екипа на Насионал.

Легендите на местния футбол и бивши капитани на националния тим Карлос Гамара и Хосе Луис Чилаверт ще посрещнат лично Любо Ренев в Асунсоун. Двамата са приели да посредничат при преговорите на ЦСКА само при условие че в Парагвай се появи бившия голмайстор на испанските Валенсия, Атлетико Мадрид, Компостела и Селта Виго.

Южноамериканското дуо проявява забележим респект от Пенев още от времето когато той правеше фурори в Испания. Тогава Гамара игра в Атлетико, а вратаря-голмайстор Чилаверт в Сарагоса.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beto
17.07.2009 18:55

Sagazvamy Ривър Плейт няма как да участват на полуфинал за КЕШ!Защото са аржентинци.Това е един от най великите тимове в Южна Америка.И наште тимове могат само да си мечтаят за подобни успехи и история като тяхната.Хайде малко се разрови и виж какви футболисти са излезнали от там и престани да говориш глупости! *smile*

Gr1kA
17.07.2009 16:28

Sagazvamy , не знаеш кои са Ривър Плейт ??? А се водиш " експерт ", господ да пази от такива експерти *smile*

Sagazvamy
17.07.2009 16:22

К'ви са тия Ривър е? Га са ритали на полуфинал за КЕШ *joking*

TigerJK
17.07.2009 15:44

ше видиме, любо почна да пуска някви връзки ;> ако не нападателя поне някой защитник може да вземе *joking*

livpooll
17.07.2009 15:42

защо пишете глупости? ха ха ха. за чорбата става спас делев подобни посредствени футболисти *erm*

MB_KrisS
17.07.2009 14:35

Ако наистина искат 3 милиона и ако наистина Ривър Плейт го желаят, май знам какъв ще е изходът.