Пиронкова загуби две позиции, Каратанчева се доближи до топ 100

10:12
Пиронкова загуби две позиции, Каратанчева се доближи до топ 100
Първата ни ракета Цветана Пиронкова загуби две позиции в световната ранглиста и стартира новата седмица като тенисистка №52 в света. Пловдивчанката беше 50-та в класацията от началото на февруари.

В същото време Сесил Каратанчева се изкачи с 11 позиции нагоре и вече е 109-та. Сега тя участва в турнира в Чарлстън и снощи успя да премине успешно квалификациите на надпреварата с награден фонд 731 000 долара. 25-годишната софиянка ще играе в първи кръг от основната схема с поставената под №9 Саманта Стоусър.

Това ще бъде първи мач между Сесил и австралийката, която се представя колебливо този сезон. Стоусър победи Каратанчева в два сета преди две години в Карлсбад, САЩ. Българката има известно предимство от това, че вече изигра два мача на зеления клей в Чарлстън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
06.04.2015 11:22

"Това ще бъде първи мач между Сесил и австралийката, която се представя колебливо този сезон. Стоусър победи Каратанчева в два сета преди две години в Карлсбад, САЩ." ... Да попитам "писателите" какво трябва да означава това , не че на някой му пука ...