Спряха правата на Моци, пропуска мача с Левски (видео)

14:54
Спряха правата на Моци, пропуска мача с Левски (видео)
Дисциплинарната комисия към БФС спря правата на румънския защитник на Лудогорец Козмин Моци.

Козмин Моци изрита брутално играчът на ЦСКА Стефан Николич. Румънският бранител категорично заслужаваше червен картон за влизането си с бутони в гърдите на съперника, но главният съдия дори не отсъди фаул. Този акт остана незабелязан от рефера Георги Йорданов, който в последствие също е със спрени права.

Дисциплинарната комисия изисква доклад от Съдийската комисия по случая с Моци, който трябва да бъде предоставен до 11:00 часа на 09 април. След това ще има събрание на ДК, а правата на румънеца са спрени до изясняване на случая.

Това означава, че Моци няма да играе срещу Левски в мача за Купата на България. Капитанът на разградчани Светослав Дяков също няма да вземе участие в двубоя, след като е наказан с един мач и глоба от 250 лева.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kongzhong
07.04.2015 19:55

До коментар [@comment 1780044] от [@user red_machine]:

Те ще го накажат за повече , но още не са постъпили докоменти по случая до решението на ДК той няма да играе

d3_
07.04.2015 17:31

Не разбирам, ама явно е понеже не гледам БГ футбол. Когато Роналдо ви дойде на крака всички бяхе ама адски радостни. Когато Джерард ви дойде на крака, всички бяхте в еуфория. Но когато стане време да се плюе, виновния който докара онея 2 гранда в София сте ненадминати ... Ами да Разград си е турско градче. Да ви светна, че преди това Домус искаше да купи Дунав Русе, но ш*бания кмет не му разреши....

Rezors
07.04.2015 22:48

Особено за частта с Ганчев,умен човек и страхотен бизнесмен.

golemiq_geshan
07.04.2015 20:58

Аз го плюех и продължавам да го плюя , защото е нагъл ... Той се помисли за господ , едва ли не цяла България трябва да му се кланя , особено след като Лудогорец мина групите на Лига Европа , мразя такива идиоти , които се само изтъкват , все едно утре Гриша Ганчев да излезе и да каже , абе сельо кво си направил ти за бг футбола , аз развивам български момчета , продавам ги за луди пари , имам връзки на всякъде , продавам си и маймуните за големи пари , а Вие не продавате , защото Ви смешни пари , че нямате връзки никъде ... Ако господина от Ловеч си отвори устата , ще го направи за 2 стотинки , но Гришата е пич , мълчи си , не се прави на важен , колко пъти го видяхте да дава интервюта , да се бърка в бфс-та ??? Хората сами ще те оценят

chelsea_found
07.04.2015 17:38

Някой те е излъгал за Русе приятел...

Rezors
07.04.2015 17:37

Човек,ще ти обясня защо всички го плюем. На това момче нещо му стана малко след отпадането от ШЛ,започна да се държи неспортсменски със съдиите,започна да плюе и удря съперниците,на мача с Литекс показа средни пръсти на домакинската публика,сега на този мач с ЦСКА скочи със каратиски удар в корема на Николич. Обясни как няма да го плюят(говоря за нормалните фенове,а не за откровените хейтъри) като на всеки мач прави простотии? А за класирането в ШЛ никой не може да оспори огромния му принос. Та това е цялата история. *smile**wink*

chelsea_found
07.04.2015 17:26

Това хубаво, но още по време на мача трябваше директен червен и поне 4 мача наказание + тлъста глоба и извинение.Домус ...вънка от България келеш.

Rezors
07.04.2015 16:34

Наказаха играч(ЧИ) на Лудогорец!??!?! Е не мога да повярвам! *surprized*

dani_chelsea96
07.04.2015 16:24

Според мен трябваше поне 2 мача ама и така пак става поне не е ненаказан

katal0neca
07.04.2015 15:08

Напълно справедливо и става все по-хубаво за нас! *beer*

sundza
08.04.2015 08:59

Ще стане хубаво, ако след двата мача ги отстраним. Да - предимство е, че двама от титулярите няма да играят в първия мач, но имат достатъчно време да настроят тези които ще ги заместят. Честно казано дори не съм сигурен дали не беше по-добре да си започнат тоя мач. И двамата са 90% ви червени картони, а много по-трудно е да променяш тактика и схема при червен картон по време на мач. Друга е темата колко се вадят червени картони на тези футболисти, но пък след това решение на комисията сякаш има светлина в тунела.

golemiq_geshan
07.04.2015 22:01

Разликата между двете школи на Лугодорец и Литекс е огромна и като организация и като идея и като действия ... Всички деца мечтаят да отидат в школата на Литекс , говоря за тези , които от по - малки играят по малките турнири и са се срещали с връстниците си в различните възрастови групи и много ясна представа добиват когато се изправят срещу тях ... В така наречената школа на Лудогорец използват долен прийом като даване на бонуси за бащите , но Литеск имат толкова здрави връзки на международния пазар , че няма шанс за Лудогорец да примами децата , които наистина искат да се развиват , а не просто бащите им да вземат некой лев и го казвам като някой , който го е видял ! А доколкот за Гришата в случая няма значение кой за колко време е успял , важното е , че ганчев нито преди , нито след като се утвърди не си отвори устата , не се меси за бфс-та , съдии , гледа си неговия отбор и това е ! Този Домусчиев толкова важен го играе , все едно е стигнал полуфинал на ШЛ ... Няма да забравя как по най - селския начин обиди всички фенове , които не подкрепиха отборчето му , наричайки ги по какви ли не начини , за разлика от един крайно некадърен и ограничен и от умения и от речник треньор като Дерменджиев , който си го каза както е нормално всеки има избора да подкрепя когото си поиска !

tagen
07.04.2015 21:09

и литекс бяха същите в началото с мн чижденци разликата е че те не пробиха в европа и гришата каза че си отегля парите и започнаха налагането на млади бг и се получиха нещата но преди това им трябваха няколко години да развият школата си подобно на лудоогрец в който са половината добри играчи на бг от малките години ( някой избягаха от грандовете и отидоха при тях )

golemiq_geshan
07.04.2015 21:05

Беше страхотен брат , но като е фокусиран и съсредоточен в играта си , здраво стъпил на земята ... Няма да забравя един мач със СлаБия като завършиха 0-0 през 2014 там към края преди паузата , че той Моци почти цяло второ полувреме си игра нападател , без никой да го е пускал там , прави се на шеф не само на играчите , но дори на хора от щаба , немислими своеволия , но от Лудогорец тъкмо успяха да направят ореол на свой играч , те са отбор без история и се опитват да си създават легенди , толкова са погълнати от това , че са готови да си затворят очите за всичко , а просто можеше да се постараят малко повече с един Дяков например или Владо Стоянов , след като явно Домусчиев има връзки в бфс , да ги понатисне щом е толкова жаден за легенда , в България лесно се издигат звезди , нужни са 2-3 мача ...

lazera0
07.04.2015 19:43

Точно обратно, Моци е един от най-слабите защитници в Лудогорец, не знам какво го величаете и си мислите, че някакъв страшен

ApricotGarden
07.04.2015 15:31

Двойката става все по апетитна. Трябва да се пробва в Еврофутбол *joking*

Foxymj
07.04.2015 15:04

Много справедливо решение! Няма значение харесван ли си, не си ли харесван, герой ли си, не си ли. Щом си нарушил правилата трябва да си понесеш заслуженото!