Кличко: Годините не са пречка

19:15
Кличко: Годините не са пречка
Американските журналисти дочакаха шанса да общуват със световния шампион по бокс за професионалисти в тежка категория на четири федерации Владимир Кличко. Украинецът покани журналистите в своя тренировъчен лагер в градчето Холивуд - предградие на Маями, щат Флорида, на брега на Атлантическия океан. 
 
Владимир Кличко, който ще се боксира с американеца Брайънт Дженингс на 25 април в Ню Йорк, обеща на бъдещия си съперник сериозен пресинг: "Ще видим как той ще се справи с това. Без съмнение Дженингс ще се опитва да бъде на ринга активен и да проявява много агресия. Така че нас ни чака сериозен и зрелищен бой". 
 
А след това Владимир Кличко полушеговито, полусериозно каза, че ще провери доколко Дженингс съответства на нивото на големия бокс. Той каза още, че се чувства прекрасно: "Направих прекрасни спаринг-сесии, а възрастта за мен не е пречка. Нещо повече, с всяка година аз ставам все по-добър". 
 
Кличко-младши сподели, че засега не мисли за възможни мачове в бъдеще с британеца Тайсън Фюри или с американеца Дионтей Уайлдър, а изцяло е съсредоточен върху мача с Брайънт Дженингс на 25 април в Ню Йорк. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
09.04.2015 19:22

Не са пречка,но тежат...особено за спортист във такъв тежък спорт*smile*