Клуб Брюж - Днепър, спечелен

16:31
Клуб Брюж - Днепър, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април
4 познат от 8 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 16.04.2015 г.    



Днепър Днепропетровск надскочи всички очаквания с представянето си в Лига Европа този сезон, а походът на украинците в надпреварата може да продължи и след двата мача с Клуб Брюж. Украинците играят добре на контра и днес вероятно ще имат доста шансове да се разпишат и то не веднъж срещу своя домакин. Брюж също се представя повече от добре до този момент, но пропуските му в защита се видяха в първия мач с Бешикташ в Белгия и днес те вероятно ще бъдат разкрити и от Днепър. Гостите имат всички шансове да изковат изгоден резултат още тук преди ответния мач.

 Прогноза: Х2, Коефициент: 1.75

Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

valdes021
17.04.2015 19:46

Тия Волфсбург бахти резила дето се получи с тях.Колко ли пари са направили букитата от този мач

JORO_87
16.04.2015 18:49

Абе да не забравяме ,че Брюж се борят за първото място в Белгия ,а им предстои домакинство на Андерлехт ,така че е напълно възможно да подценят днешния мач. От мен победа за Волфсбург с оувър на 2.75 коефициент.

valdes021
16.04.2015 17:54

Според мен мача е 1.Крайно време е украинските и руският тим да си ходят*beer*

night_wolf1984
16.04.2015 19:07

Брат много не се хвърляй на тоя мач....на мен ми се вижда троен...незнам защо.За днеска сложих Севиля,Волсбург и Коринтианс.Успех на всички*smile*