Маша чака от Гришо титла за рождения си ден

11:16
Маша чака от Гришо титла за рождения си ден
Българската тенис звезда Григор Димитров може да вдигне най-ценния трофей в кариерата си навръх рождения ден на своята интимна приятелка Мария Шарапова. Рускинята обяви в социалните мрежи, че вече получава подаръци за 28-годишния си рожден ден.

Маша споделя, че се радва като малко дете при отварянето на всеки един подарък, докато развързва лентите с нетърпение и вперен поглед в кутията, за да узнае какво има вътре.

Григор може да й направи отличен подарък в неделя, когато ще се играе финала на Мастърса в Монте Карло. Българинът излиза днес следобед срещу непредсказуемия французин Гаел Монфис и има отлични шансове да продължи напред в силния турнир. Със сигурност в заключителната среща няма да играе един от големите фаворити Новак Джокович или Рафаел Надал, които евентуално ще спорят в полуфиналите.

"Традицията да се отварят подаръци никога не остарява. Аз съм като малко дете, докато развързвам лентите и отварям краищата на кутията, загледана вътре, за да узная какво съдържа", споделя Шарапова.

Без съмнение една титла на Григор Димитров ще я направи истинска щастлива, докато празнува своя рожден ден в неделя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

WDale
17.04.2015 12:42

Няма да дочака Марийка-Чекийка..