Потрошиха колата на бивш национален треньор

12:11
Потрошиха колата на бивш национален треньор
Бившият национален треньор по волейбол Христо Илиев стана жертва на т.нар. самоуправство на пътя. 63-годишният специалист е бил нападнат посред бял ден пред магазин на популярна верига в столичния квартал "Младост", пише "24 часа".

Илиев паркирал автомобила си, преди да напазарува, и бил стреснат от продължително свирене с клаксон. В следващия момент от лявата страна на колата му спрял сив ситроен така, че той да не може да излезе навън.

Водачът на другия автомобил - мъж на 26 г., който бил с майка си, започнал да псува и обижда известния треньор.

След това излязъл и изплюл дъвката си през прозореца на Илиев. Пробил тавана с удар и замерил легендата със страничното огледало, което изскубнал от автомобила. За капак счупил с ръка и предното стъкло.

"Малко преди това се появиха няколко момчета на неговата възраст, които започнаха да го насъскват. Викаха: "Счупи му зъбите на тоя" и други такива работи. Аз се обърнах към майка му и я помолих да го успокои, но тя му каза само да внимава, като видя кръвта по ръката му", разкри Илиев.

Той записал регистрационния номер на колата на нападателя и подал жалба в полицията. Оказало се, че младият мъж е негов съсед.

Дългогодишният национал е категоричен, че ще заведе гражданско дело за причинените щети и преживения стрес.

"Ако взема някакви пари, ще ги дам за благотворителност. Трябва да се обърне внимание на това самоуправство по пътищата, на което ставаме свидетели всекидневно. Надявам се да има реакция от компетентните органи", добави Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
17.04.2015 12:31

Поредния недоклатен келеш, който си мисли, че живота е като видео игра...