Гръцки гранд отмъква Аниете от Левски

09:50
Гръцки гранд отмъква Аниете от Левски
Звездата на Левски Антонио Аниете на 99% няма да остане на "Герена" след края на сезона, твърди "Меридиан Мач". Испанецът е получил примамлива оферта от гръцкия гранд АЕК, която вероятно ще приеме. 
 
Както е известно, договорът на Аниете със сините изтича в края на сезона, а на този етап той отказва да го поднови. Левски обаче не се отказва и контраатакува с пълен с бонуси нов договор. Една от клаузите е испанецът да запази 50% от правата си при бъдещ трансфер - нещо, което е уникално за "Герена". 
 
Към днешна дата именно АЕК е най-близо до подписа на Аниете. Клубът отиде при аматьорите заради жестока финансова криза през 2013 година. Две години по-късно АЕК води убедително в местната втора дивизия и със сигурност ще играе в елита на Гърция от новия сезон. 
 
Аниете е изградено име при южните ни съседи. В началото на годината той беше награден за най-добър футболист във втора дивизия на Гърция за миналия сезон. Нападателят стана голмайстор на групата с екипа на Ники Волос, който същата година спечели промоция за елита. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RMRM7
19.04.2015 13:32

Гръцкото първенство е на много по високо ниво,имат всяка година отбор/и в евротурнирите, а и повече се наблюдават футболисти от там заминават примерно в Бундеслигата, нормално е да иска да си тръгне

vasilev95
19.04.2015 16:33

Прав си, но в момента АЕК, както и Арис са в стахотни кризи, изхвърлиха ги от Суперлигата, като АЕК е дори в третото ниво... Знаех си, че има някаква уловка, под заглавието "Гръцки гранд отмъква Аниете..."

SuperSizee
19.04.2015 12:41

Изключително класен футболист за мен, много голяма грешка ще бъде ако го продадат.

rostislav76
19.04.2015 16:16

Няма да го продават тои просто ще си отиде . Пише че му изтича договора с левски