Бала: Пожелавам на Лудогорец да играе така и срещу Левски

22:35
Бала: Пожелавам на Лудогорец да играе така и срещу Левски
Треньорът на Литекс Красимир Балъков изрази недоволството си от съдията Ивайло Стоянов след загубата с 1:3 от Лудогорец. Наставникът на оранжевите заяви, че при всяко падане на футболист на разградчани е било отсъждано нарушение и това е било тенденциозно.

"Стандартна ситуация, не е от игра, но трябваше да бъдем по-концентрирани. Аз съм от треньорите, които рядко коментират съдиите. Днес просто не мога да не говоря за съдията. Всяко едно падане на техните състезатели беше свирено нарушение. Същото беше и при гола. Абсолютно през целия мач беше и беше тенденциозно. Играчите на Лудогорец са много хитри и използват всяка ситуация, за да паднат. Вторият жълт картон на Румен Руменов си го имаше, няма какво да си кривим душата."

"Аз съм доволен от представянето на момчетата, през по-голямата част превъзхождахме Лудогорец. Не смятам, че напрежението между двата отбора повлия на футболистите. Те са професионалисти. Искрата я запалиха те, но това не е тема вече. Пожелавам на Лудогорец да играе така мотивирано и срещу Левски за Купата на България и да спечели турнира след това, защото четвъртото място в "А" група ще даде право на участие в Лига Европа", каза Балъков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари