Левски и ЦСКА пак организират турнир по шах

16:55
Левски и ЦСКА пак организират турнир по шах
Шахматните клубове Левски и ЦСКА организират шестия мега-мач между привърженици на двата клуба на 10 май (неделя) от 10:00 часа в зала "Универсиада".

С участието си в мача привържениците на двата клуба изразяват своята воля за толерантност по спортните терени, за превръщане на спортните дербита в истински празници за участници и зрители.

И тази година ще се играят две партии с разменени цветове на фигурите. В паузата между полувремената ще се тегли традиционната томбола с над 50 награди, сред които предметни награди, шахматни комплекти, електронни часовници, книги, сувенири и други интересни награди.

"Ще запазим традицията от предишните издания за всички участници да има приятни изненади! Запазете своето място навреме! Регистрирайте се и получете вашия състезателен номер. Записването става с писмо в свободен текст до cska.chess@mail.bg , в което трябва да посочите трите си имена и възрастта си. В отговор до 1-2 дни ще получите номера на масата, на която ще играете. Няма никакви ограничения за участниците, а входът за публика е свободен. Побързайте да запазите своето място! Броят на участниците е ограничен до 200!", обявиха от организаторите на събитието.

Следобед от 14:00 часа ще се проведе и индивидуален блиц-турнир за купа "Толерантност". Турнирът е регистриран във ФИДЕ и важи за ФИДЕ–Ело по блиц. "Със записването си за мега-мача ЛевскиЦСКА може да заявите и участие в блиц-турнира", категорични са от организаторите на събитието.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация