На \"Герена\" чакат отговор от Радко Достанич до края на следващата седмица

09:03
На \"Герена\" чакат отговор от Радко Достанич до края на следващата седмица
Българският шампион Левски тръпне в очакване да разбере дали Ратко Достанич ще даде съгласието си да поеме отбора, съобщава "Труд".

Смята се, че Тодор Батков иска именно сърбинът да стане главатар на новата "синя" революция, която далеч няма да е нежна. От "Герена" ще си тръгнат Емил Велев и Даниел Боримиров, ще има сериозни промени в школата на клуба и начина на работа.

Шефът на "сините" е поканил Георги Иванов – Гонзо да стане директор на Левски с надеждата нападателят да се превърне в силният човек на "Герена", подобно на Наско Сираков.

Достанич пък трябва да даде отговор на Левски до началото на следващата седмица. Сърбинът бе помощник в Левски на Славолюб Муслин през сезон 2002/03, после води няколко отбора, сред които Славия и бившия европейския шампион Цървена звезда. За последно 49-годишният специалист работи във втородивизионния сръбски Срем.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

azur
19.07.2009 14:41

Адриано стига италянци .. Виде какво става с волейбола *joking* Не е сега времето за смяна на треньор ! Но определено сте прави за некадърниците ! ГОНЗО може да е мъжки, може да се раздава, ама няма достатъчно гънки ! С мъжество не се става ДИРЕКТОР ( нали такъв пост беше ) ! С тия РЕВОЛЮЦИИ Батков си плюе на себе си, защото пак нищо няма да стане и Сектор Б ще пее БАТКОВ - КУРВО ! Негова работа той ще му мисли ... Скоро изтича забраната на Чорни и сигурно ще се радваме повече на неговото СПОНСОРСТВО !

Adrian000
19.07.2009 11:11

Един некадърник си отива, друг идва *sick* Ясен ми е щом за последно е бил треньор на втородивизионен сръбски отбор *stop* Защо не поверят отбора на Жоро Василев да кажем?! Или може би на някой именит треньор не може ли Батков да даде 2-3 хиляди повече тази скрънза ей! Ако бях собственик и разполагах с малко певече средства сигорно бих се обърнал дирекно към Роберто Манчини !

des_v24
19.07.2009 09:29

Този , Бай Ганя ,а бе да вземе да се скрие ,много уж адвокат - умен човек ,а само простотии иска да прави.Сега като сложи Достанич и Гонзо да управляват Синият кораб,пази боже сляпо да прогледне.