\"Евробоец\" спечели турнира по плажен футбол за Купата на Еврофутбол

11:37
\"Евробоец\" спечели турнира по плажен футбол за Купата на Еврофутбол
Варненският "Евробоец" вдигна Купата на Еврофутбол и прибра голямата награда от 5 000 лева на аматьорския турнир по плажен футбол, който букмейкърската къща организира и проведе вчера на Pr. Beach в "Златни пясъци".

Във финалния мач шампионите победиха "Арбанаси" с класическото 3:0. Загубилите прибраха "утешителната" премия от 3 000 лева.

Битката за третото място завърши с успех на "ОЛЕ" от Варна над столичния "Колумбия спорт". Двата тима си заслужиха съответно 1500 и 500 лева. Футболистите получиха своите награди, медали и премии от представител на българския букмейкър и бяха шумно аплодирани от зрителите. За доброто настроение на публиката пък се погрижиха специалните танци на момичетата на Еврофутбол.

Схемата на турнира предвиждаше директни елиминации. Отборите бяха разделени в 8 групи чрез жребий, като играха всеки срещу всеки.

В състезанието участваха общо 24 титулярни тима + 4 резервни от цяла България. Те влязоха в сблъсък за награден фонд от 10 000 лева и трофея на турнира, осигурени от българския букмейкър.

Президента на ПФЛ Валентин Михов откри турнира, а Любе Спасов даде първия съдийски сигнал. Двубоите се играха под зоркия поглед на 8 съдии и делегата на БФС Петър Петров, които следяха за реда и дисциплината на пясъчния терен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация