Батков наредил на Кокала да закове Йовов на пейката

12:50
Батков наредил на Кокала да закове Йовов на пейката
Христо Йовов е загубил титулярното си място в Левски по настояване на Тодор Батков, твърди "Меридиан мач".

Босът на "сините" казал на треньора Емил Велев, че нападателят трябва да седне на пейката, защото не е във форма. Адвокатът е разпоредил Бижутера да бъде изваден от състава в петък, когато Батков разговаря близо половин час с Велев и спортния директор Даниел Боримиров, а Христо Йовов е бил основна тема на срещата.

Шефът на Левски обяснил на Кокала, че е разочарован от изявите на нападателя в мача със Санта Хулия. Батков е поставил под съмнение и титулярното място на Николай Димитров. Хичо започна срещата с андорците, но беше сменен на полувремето.

Тодор Батков е влязъл в ролята на треньор и казал на Кокала, че иска титуляри в реванша със Санта Хулия да бъдат Зе Соареш и Жоазиньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dobrev64
20.07.2009 20:40

ТОЗИ БИЛ СЛАБ,ДРУГИЯ НЕ СТАВАЛ ,ТРЕТИЯТ ИДВАЛ ОТ 4-ТА ДИВИЗИЯ .КАК ТОГАВА СТАНАХМЕ ШАМПИОНИ С ТЕЗИ ИГРАЧИ.КОГАТО ИСКАТ МОГАТ ДА ИГРАЯТ.ЦСКА ЗАПИСАХА 4 ПОРЕДНИ ЗАГУБИ НО НЕ БИЛИ ВАЖНИ .КАКВО ИСКАТЕ НИЕ С 2 МАЧА И ДА СМЕ НАЙ ДОБРИТЕ.ДАЙТЕ ВРЕМЕ НА ФУТБОЛИСТИТЕ ДА СЕ ДОКАЖАТ.АКО ВЛЯЗАТ В Ш.Л. ТОГАВА ЩЕ СЕ НАДПРЕВАРВАТЕ ДА ГИ ХВАЛИТЕ.ЗАТОВА НЕКА ДА ГИ ПОДКРЕПИМ И ТЕ ШЕ НИ ЗАРАДВАТ,СИГУРЕН СЪМ.А НАЧОРБАРИТЕ ЩЕ ИМ КАЖА ДА СИ ГЛЕДАТ ТЯХНИЯТ ОТБОР .САМО ЛЕВСКИ

steliqn90
19.07.2009 23:01

Йовов даде много на Левски, но сега е момента на Жо. В
страхотна форма е

IDIMDI
19.07.2009 21:55

Нито единия нито другия ще доведат до добро Софийския отбор.Желая успех на шопите в турнира.

Sagazvamy
19.07.2009 17:21

Батков нарежда на Велев кой да играе. А Кокала е треньор дотолкова, доколкото да води спринтовете на тренировките и да мисли физкултурни упражнения. Предлагам Батков да си купи един лиценз за треньор и да вкара Левски в ШЛ. Бахти лешперите...

ZeroCold
19.07.2009 16:55

azur за Велев ->"Иначе трябва да лиже клитори !" ... Дам, нека му е зле на кокъла...искам и аз да ближа клитори *wink*

roommen
19.07.2009 16:14

По твоята логика и Велев пред спокойно би могъл да бъде треньор на Реал М, защото там футболистите си могът *smile* Левски има не лоши футболисти ,но ми се струва че им липсва психиката и самочувствието на терена , не се чувстват уверени в себе се и докато това не се промени ще важи правилото "от страх да не паднем - пак паднахме"

bigred81
19.07.2009 16:07

Уважаеми сини фенове,толкова ли е трудно да разберете 4е с тия игра4и и Капело да е треньор отбора няма да играе добре защото тия толкова си могат.аиде стига обвинявахте само Велев.Батков запо4ва да разпилява отбора,нему се дават пари за игра4и ,иска само да се гуши и гледа собствения си интерес,а не този на отбора и накрая страдате вие които все още имате нерви да ходите на Герена и да покрепяте отбора. БАТКОВ ВЪН ОТ БГ ФУТБОЛА и пожелавам успех на Левски в Европа

borko6
19.07.2009 16:02

Браво Чак сега разбраха колко бездарен футболист е

roommen
19.07.2009 15:50

Йовов отдавна съм казал че не е за Левски ,относно Топузаков и Бардон съм по-съгласен да играят защото трябва да има поне двама по-възрастни играчи които да мотивират по-младите .Що се отнася за отбора като цяло мисля че Велев не успява "или не знае как " да изгради тактика и футболистите да я спазват.Но като първи и основен проблем това е Батков , това е човекът който изобщо не умее да ръководи футболен клуб ,всички проблеми тръгват първо от него но явно не се е замислял .Защото спортно технически промени се правят веднага след края на първенството ,като поне 5 мача преди неговият край трябва да е наясно дали ще продължава да разчита на треньорското ръководство и ако е така то да е наясно с какви планове разполагат треньорите за селекция .А не да се правят промени когато започнат важните мачове и после да си имаме оправданието че сме правили промени в движение.

gbfil2
19.07.2009 15:03

Работа на треньора е да прецени формата на играчите си, както и кой кога, и под каква форма ще използва. Ако Батков иска да тренира Левски, то отбора не го чака нищо хубаво. Ще се повтори миналата година, когато от лакомия да лапне милионите от ШЛ се получи Левскарски и Български "резил".

azur
19.07.2009 14:35

Адрияно най - много го подкрепям в случая ! А Йовов не играе от както се завърна хич ... Нито меша, нито вкарва - ФАКТ ! Батков никога не съм го обичал и не вярвам някой ФЕН да иска такъв собственик ... Но може би В МОМЕНТА прави всичко както си му е реда .. Хичо се провали и няма особено бъдеще... Трябваше да отиде в Стяуа,но уви - шанс ! Йовов както казах е пълен аут ... Не мога да разбера Кокала ... Той ще си запази работата ако ни класира в ШЛ или Лигата... пределно ясно е.. Иначе трябва да лиже клитори !

lubo_nemaniq
19.07.2009 14:23

Първо от Левски настояваха за завръщането на Йовов,а сега се оказва,че нямал място в титулярният състав.Ами нищо чудно след някой и друг мач и Бардон и Топузаков пак да се нарочат за гонене.И така една въртележка до безкрай...Лошото е,че изобщо въпросните 3-ма играчи бяха върнати в състава на "сините".Ясно е,че трансферната политика на клуба е сбъркана,но за добри резултати трябват и много по-добри специалисти от сегашните на "Герена",както в треньорски така и в спортно-техническия щаб.

MB_KrisS
19.07.2009 14:20

Йовов е добър футболист, но е известен с елементарните си пропуски. Той може да излъже целия отбор, но да пропусне на празна врата. Определено в момента не е във форма. А наистина имаме изключителна нужда от типичен таран. Христов е единствения нападател в отбора, но не е тип таран.

Adrian000
19.07.2009 14:12

Йовов, Гонзо, Топчо на всички им мина времето вече трябва да се налагат други играчи ,а бразилското дуо е най- доброто с което разполагаме добавяйки и Дарко Тасевски! Имаме хронична нужда от център нападател *stop*

FLY_I
19.07.2009 13:46

Йовов е футболен класик сповням си оня пропуск на 2 метра на празна врета

XyqT
19.07.2009 13:07

Заклет Левскар съм, ама тоя Батков не мога да го понасям вече! *sick*