Левски чака аржентинец, Бардон няма да лети за Андора

16:37
Левски чака аржентинец, Бардон няма да лети за Андора
Аржентински нападател ще пристигне в Левски през следващата седмица и ако бъде одобрен, "сините" ще го картотекират за участие в евротурнирите, съобщава "Дарик Радио".

Треньорът на тима Емил Велев обаче не пожела да коментира появилите се информации.

"Дай боже да е аржентинец. Другата седмица ще стане ясно. Потърпете. Ще ви кажа, че варианта не е само един", каза Кокала.

Утре Левски лети за Андора, където във вторник ще изиграе срещата реванш със Санта Хулия от Шампионската лига. Нападателите Седрик Бардон и Георги Христов, който са с картони от първия мач, вероятно няма да играят, за да бъдат предпазени от евентуални наказания.

"Бардон остава в София. Той ще се готви с останалите, които няма да пътуват за Андора. Георги Христов също е с картон, но на мен ми се иска той да играе и да трупа самочувствие. Той ще пътува с нас и ще решим дали ще влезе в игра и кога ще влезе", добави още Велев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
19.07.2009 23:20

gocktherock, извинявай, че го казвам, но Левски първо трябва да бие ФК Баку или Екранас и после да мисли за четвърти кръг, както и ЦСКА и Черно Море. Тея тимчета Сконто, Дери, Екранас, БАКУ. Все са от перспективни първенства и играчите са надъхани. Разчитат на собствени парчета и може да стане много кофти изненада. Най-хубавото е, че ПСВ ги знаят всички кои са и никой не се плаши от тях *smile*

gocktherock
19.07.2009 22:39

Ако Левски бие Баку после не ги чака нищо хубаво в 4-тия предварителен кръг

torres_228
19.07.2009 21:06

Офф, незнам каква ще е с Левски. Имаме един нападател, но и той е сам напред и всичко се струпва на него.. А ако се привлича нов , то кога ще се сработва заедно с отбора и с Гошето ??.. Как толкова бързо ми кажи КОКАЛЕ??? Да бяхте мислили с Батков по-рано за тия нападатели.. Та кога ще е тая.. ? Тцтц.. дано греша, ама и тая година трябва да имаме адския късмет... в групите, защото мисля ,че ще влезем в тях .. въпроса е после каква ще я вършим. Макар че и Баку не са никак лесен противник.. Наистина може да се каже ,че сме фаворите, но тия са опасни, казвам ви. Трябва да ги прегазим там, буквално ! С игра да ги прегазим, а резултата дано е 2-0.. За мен само тогава ще продължим, защото тука ще е мъкааа. Тия ще се затворят отзад и няма накъде ! Тряа да мачкаме там, та тука да ни е спокойно.

Kalinho
19.07.2009 19:30

aivano ти си житото доказателсто че да си чорбар си е доживотна присъда и трябва да се хоспитализират повечето от вас. Има време всеки да се докаже и после едни като са в ШЛ а други като играят по нивите на село много ми е интересно тогава какво ще кажеш *smile*

Adrian000
19.07.2009 18:29

Внимавайте само Дери да не ви го набута изодзадзе мръсни цигани, турци, гяури първи Галатасарай сега и Баку вие сте ТУРЦИ!

aivano
19.07.2009 18:13

Кво стана с ъс СЪРДИТ ГАЛФОН-замина си половин Бардон,както казваше Мичтателя,а се върна четвъртинка като го гледах онзи ден ,а и Гърбавия го заковаха за пейката-язък за еврейските деньги които бяха хвърлени за заплатите им,пък и ТЪпчо май никакъв го няма,но не се притеснявайте-след мачовете с Баку ще останете да си играете само в България! *smile* *wink*

DrunkMaster
19.07.2009 18:04

Всички бяхме настроени и против Жоазинъо и За Соарес ама вижте кво прават сега - най добрите ни играчи

Adrian000
19.07.2009 17:21

Дано само не е някой измислен като тези в Санта Хулия, испуснаха Макриев и Жоб и ся ще стрелят в тъмното с некви некадърници от 4 аржентинска дивизия дано да греша и да е класен футболист ,но ако не сме го чували 99% е ти Демба- Нирен и Жеан Карлос!

Kalinho
19.07.2009 16:54

искрено се надявам да е добър играч, ама като познавам батков май ще е дърво за съжаление