Спасов: Това е награда за усилията на отбора

23:46
Спасов: Това е награда за усилията на отбора
Треньорът на Черно море Никола Спасов остана доволен от победата с 3:2 срещу Локомотив Пловдив, която класира варненци на финал за Купата на България. Специалистът все пак призна, че футболистите му са успели да го нервират по време на двубоя, след като бяха спечелили първия мач с 5:1.

"Бил съм на финал за купата и като треньор, и като футболист, но не съм я печелил. Доволен съм, че се класирахме. Успяха да ме нервират момчетата. Мачът започне добре, но се отпуснахме. Поговорихме си на полувремето и след смените нещата се промениха. Заслужено отиваме на финал. Играем стабилно в турнира от първия кръг и се класирахме категорично. Това е награда за усилията на отбора. Честито на всичко. Много се радвам и с нетърпение очаквам финалната среща. Не е нормално да не се знае кога и къде ще се играе този мач. Всичко това има своите последствия. Никой не може да си направи плановете.

Стефан Станчев много ще ни липсва. Със счупена ключица е и няма да може да ни помогне на финала. Искам да хванем отбор, който ще бъде в по-лошо състояние. Левски и Лудогорец са два от най-добрите отбори и няма как да имаме претенции. Дано и двата да мислят, че са спечелили купата още преди последния мач.

Винаги съм се чувствал комфортно в Черно море и съм бил с безсрочен договор. Няма какво толкова да се коментира оставането ми в тима. Засега всичко е нормално", каза Спасов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация