Ансамбълът ни е четвърти след първото съчетание в Минск

15:27
Ансамбълът ни е четвърти след първото съчетание в Минск
Националният ансамбъл на България по художествена гимнастика за девойки се класира на четвърто място в първото изиграване на съчетанието с пет топки на европейското първенство в Минск.

Това е много добра изходна позиция при игра без грешка във второто изпълнение за многобоя. Трябва да се отбележи, че България днес е без съдия при ансамблите.

На този етап води Русия с оценка от 16.616. Изненадващо Израел с оценка 16.266 изпревари домакините от Беларус, които получиха 16.133. Четвърти са родните "лъвчета" с оценка 15.650, а след нас 5-ти са Германия с 15,333. Шести са Азербайджан с 15.600, а седми е Италия с 15.450.

Българките се нуждаят от успех при второто изиграване на Мадлен Сергеева, Мадлен Радуканова, Станиела Йовчева, Теодора Александрова и Вивиан Черноокова със старши треньор Силвия Стойнева с помощник - Валентина Симеонова.

Потокът в индивидуалната отборна надпревара, в който играят Мария Матева и Невяна Владинова, започва в 19:10 часа със съчетанията с обръч и топка и ще завърши след 21.00 часа тази вечер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация