Балъков: Срещу Локомотив искам агресивност

15:02
Балъков: Срещу Локомотив искам агресивност
Без кадрови проблеми излиза Литекс в дербито с Локомотив София. След изтърпяно наказание на разположение на треньорския щаб вече са Никола Колев, Антон Недялков и Румен Руменов.От срещата с ЦСКА пък няма футболисти със сериозни здравословни оплаквания и контузии. Според наставника Красимир Балъков предстоящият мач е стратегически, но въпреки важността му, той няма да реши битката за Европа. Легендата на българския футбол беше категоричен, че в Литекс все още никой не мисли колко близо е отбора до Европа, защото класирането на тима за евротурнирите, зависи от всички мачове до края на първенството.

"Ясно ни е какво ни чака. Знаем качествата, опита и хитростта на отбора на Локомотив. Затова трябва да излезем както в последните два мача и да търсим победата. Няма лесни мачове. За мен най-важното е на края да завършим като победители. Ако успеем да си вземем необходимите точки, ще бъдем спокойни за класирането си в Европа. Това е нашата цел", заяви треньорът на оранжевите.

Той допълни, че неговите футболисти няма да се отпускат след доброто си представяне срещу ЦСКА и  се надява да излязат на терена крайно  мотивирани и концентрирани.

"Ще се опитаме да задържим агресивността и заряда, с който играхме в мача с ЦСКА. В "А" група всички отбори се познаваме добре и едва ли някой може да изненада  с нещо противника. Изненадите се получават,  ако някой от отборите не влезе както трябва в мача и не е концентриран."

По повод на появилите се информации, че може да поеме отбора на Аустрия Виена, Балъков каза, че името се спряга за треньор на много клубове, но той в момента е наставник на Литекс и го интересува единствено победата срещу Локомотив София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

visca_barca95
02.05.2015 15:41

Утре вашето отборче ще посрещне инвазия от ЖЕЛЕЗНИТЕ БРИГАДИ! Готви се за загуба! САМО ЛОКО СФ!*cup*