Гришо се бори мъжки, но загуби от Надал (видео)

18:43
Гришо се бори мъжки, но загуби от Надал (видео)
Григор Димитров претърпя провал и в шестия си опит да надиграе Рафаел Надал. Първата ни ракета загуби от "Краля на клея" с 3-6, 4-6 в двубой от 1/4 финалите на Мастърса в Мадрид.

Това бе шеста загуба на Димитров от шест мача с Надал и трето поражение на червени кортове, на които испанският левичар няма равен.

В първия сет Надал направи три пробива, а Григор само един. Повече шансове българинът имаше във втория сет, в който поведе с 3-1 с пробив, но допусна изравняване и при 3-3 в яда си счупи ракетата си, за което бе освиркан от местната публика и се извини.

След това при 5-4 в негова полза Надал направи нов пробив и сложи точка на спора. Срещу победителя от мача Томаш Бердих и Джон Иснър той ще играе четвъртия си полуфинал за сезона.

Испанецът спечели турнира в Буенос Айрес и достигна до предпоследния етап на надпреварите в Рио де Жанейро и Монте Карло.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

luiz_lfc
09.05.2015 18:11

Факта че Гришо не успя да победи Надал в най-слабата му форма и вие му се радвате показва колко ниски стандарти има българския спорт.

proud_scouser18
09.05.2015 13:31

Гунди може би не трябваше да го слагам, защото не е между живите, но все пак е човек който е дал много на спорта и на България! Както и да е, отплеснах се от темата. *lol*

proud_scouser18
09.05.2015 13:29

Я се стегнете бе хейтъри... Кой друг български тенисист ни е радвал толкова колкото Гришо? Миналата година успя да спечели 2 титли, кой друг български тенисист го е правил? Имайте уважение към българските спортисти, които прославят България!!! Такива спортисти като Гунди, Стоичков, Бербатов, Цвети Пиронкова, Григор Димитров и т.н, не мога да ги изброя всички защото са прекалено много, заслужават само и единствено уважение! Григор е млад и игра наистина много добре срещу Надал, но май забравяте, че Надал е краля на клея? Дори и в най-слаба форма Надал си остава краля на клея! Още повече че Надал е много по-опитен от нашия и се видя през целия мач.

golemiq_geshan
09.05.2015 11:59

Не виждам нещо кой знае колко хейтърско ... Гришо продължава да прави невероятни , но спорадични удари , няма никакво постоянство в играта си и това определено не е ниво за топ 10 ... Много много ме е яд , че тази година се развива толкова ужасно за него и продължавам да мисля , че всичко е на психологическа основа ... Бих добавил в заглавието , Гришо се бори мъжки с ракетите , да счупиш 1 , 2 ракети , но това е явен знак за пълна емоционална безпомощност , все едно гледам Сафин , друг супер талантлив играч , който нямаше никаква психика

trivodizi
09.05.2015 08:58

Големи хейтъри сте ,една добра дума не прочетох .

blue_fenchee
09.05.2015 14:47

Гришо е побеждавал и други тенисисти от топ 5 - Мъри, Вавринка, Бердих...Изобщо не е слаб ии мисля, че може да победи всеки един играч.Само му трябва малко повече концентрация ии опит разбира се, и също така да не пада духом по време на мачовете, да взима пример от Джокович. Гришо ще ни носи още мноого радост в бъдеще и дори титла от Шлема може да спечели, но се иска време. Ще успее. *wink*

aa2
09.05.2015 11:58

Когато имаш една единствена победа от над 10 двубоя срещу тенисисти от топ 5 мисля, че добрите думи се забравят.Аз лично не следя този спорт особено много, но досега не съм виждал толкова слаб топ 10 тенисист.Той доколкото знам има една по-голяма титла, една победа(срещу Джокович ли беше?) и дотам.Останалото е ''той ще стане велик'', ''нямаше късмет'', ''бори се мъжки''.Кажи ти една добра дума за него.Играл е добре предполагам ще кажеш, нали?Ами нека си играе добре пък да не печели нищо, накрая никой няма да го помни като добър тенисист, а като някакъв си дето е бил в топ 10 по едно време.

Gopcho
09.05.2015 02:22

На Надал трябва да му вържат едната ръка, за да го бие Гришо. Тука за 2 месеца падна от кой ли не, ама Гришо пак не може да го бие в най-слабата му форма ..

Dunhill1893
08.05.2015 22:20

Айде стига с тея заглавия! " Борил се мъжки" а Надал? Той детски ли се бори? Всеки е там за П-О-Б-Е-Д-А!
И я взема по-ДОБРИЯ!

bqsa
08.05.2015 21:29

И аз така мисля!Трябва психолог ли да се заеме с него?Вярно,че това е Надал но и с други ми прави впечатление,че като се ядоса започва да прави елементарни грешки,да чупи ракети и да не може да се съсредоточи.Не може да запази самообладание!Така мисля.Не знам може и да греша и не на последно място,такива тенисисти без сервиз много трудно!Късмет за напред.

Ginekologa
08.05.2015 21:28

че той има ли шанс някога да бие някой от топ 5

blue_fenchee
08.05.2015 20:39

Ехх обаче как ме е яд. Гришо се представи много добре, убедена съм, че можеше да го бие иили поне да му вземе сет...не знам какво му попречи, може би психиката.Обаче навлиза във форма и в следващите турнири очаквам по-добро представяне ии топ 10 скоро време. *wink*