Ново наказание за Ювентус

20:11
Ново наказание за Ювентус
След тежките последствия за отбора на Ювентус свързани с "Калчополо" през 2006г . , когато отборът бе изпратен в серия "Б" , две години по-късно Дисциплинарната комисия на Италаинската футболна централа наложи ново наказание за "бианконерите" .
/>
/> Спортният директор на Юве Алесио Секо няма да може да осъществява трансфери в следващите 30 дена . До тези мерки се стигна , след като трансферът на защитника на Дженоа Доминико Кришито е бил неправомерен . Освен едномесечната забрана , клубът трябва да плати и глоба в размер на 10 000 евро .
/>
/> Някой ръководни кадри в управата на отборът от Генуа също ще бъдат наказани , като най-сурово е наказанието за президента Енрико Презиоси - за срок от 2 месеца . Вицепрезидентът и спортният директор получиха по 15 дена , а отделно клубът ще заплати парична санкция от 15 000 евро .
/>
/> Секо е недолюбван от тифозите на "старата госпожа" , тъй като според тях неговата трансферна политика не е никак правилна . Играчи като Бумсонг , Тиаго и Алмирон , които не попадаха често в състава за мачовете през изминалия сезон според привържениците са били едни от най-слабите придобивки в трансферната история на отбора изобщо .
/>
/> Желанието му през миналата година да се раздели с Джорджо Киелини продавайки го в английския Манчестър Сити също доведе до напрежение в отношенията между него и привържениците .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация