Спартак Пд продава Красен Трифонов

18:15
Спартак Пд продава Красен Трифонов
Шефовете на Спартак включиха халфа Красен Трифонов в трансферната листа на клуба. Решението е на клубното началство и на треньорския щаб на "синьо-беллите\'.

От този момент нататък всеки тим може да почне преговори със Спартак и с играча за трансфер.

"При определени условия се разделяме с Красен Трифонов. Той вече е в трансферната листа", заявиха от управата на Спартак.

Красен бе пред трансфер в Сливен на Данчо Лечков. Трифонов даже направи няколко тренировки под Сините камъни, но не хареса условията в тима от "А" група и се прибра в Спартак. През изминалия сезон в Източната "Б" група халфът бе твърд титуляр в селекцията на треньора Николай Киров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

efedrin
21.07.2009 10:34

нетрябваше да го продават - трябваше да остане завинаги *joking*

Tyrion
20.07.2009 23:45

абе пич , верно е , че Красен е стабиляга за Б група, но да се беше доказал в Спартак и да беше помогнал да спечелим промоция в А група. Сега той се маха и Давчо Христов е аут за шест месеца, ташак гладиаторите пак нищо няма да направят. *sad*

lubo_nemaniq
20.07.2009 22:14

Красен е много добър за стандартите на "Б" група.Спокойно може да си играе в някой средняк от "А" група като Локо Мездра или Пирин (Бл) например.Миналата година с Данчо Христов оперираха доста успешно на двата фланга в Спартак.100 % са го забелязали,въпрос на време е да си уреди трансфер в по-добър клуб.