Макриев обвини Батков за проваления трансфер в Левски

19:08
Макриев обвини Батков за проваления трансфер в Левски
Нападателят на израелския МС Ашдод и националния отбор на България Димитър Макриев не е преминал в състава на шампионите от Левски, тъй като собственикът на "сините" Тодор Батков го е подвел за финансовите параметри по договора му. Това разкри самият играч, който бе основна трансферна цел на шампионите през това лято.

"При разговорите с клуба ми Ашдод Батков е предложил едни лични условия за мен, когато обаче разговаряхме в София, те се оказаха коренно различни - заяви Митко. - Същите пари взимам и в Израел, там се чувствам щастлив, бележа голове и предпочетох да остана. Хората се чудят как да избягат зад граница, а аз да се връщам - няма смисъл. Нивото на израелското първенство е много по-силно от това на българското. Въпреки че отборът ми не играе в евротурнирите, има кой да ме забележи. За сега обаче не бързам с трансфер" - допълни Макриев пред "Делтанюз".

Той опроверга и слуховете, че не се е съгласил да се върне в Левски заради Наско Сираков, който бе гласен отново за шеф в клуба. Митко заяви, че е в много добри отношения с бившия директор на "сините" и настоящ отговорник за националните отбори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bigred81
21.07.2009 12:19

и защо трябва да го освиркат? за къв се мисли Батков? 4е като е Батков немже да се отказва на Левски ли? 4овека си гледа интереса и му се играе в по силно първенство от наща порнография и ако продължи със силните си игри ще премине в някои от водещите израелски клубове,а защо не и в по силно първенство

pepepe
21.07.2009 10:54

Бих се радвал ако на следващият мач на нацйоналния сектор Б го освирка.Алчен боклук...

efedrin
21.07.2009 10:32

аз пък обвинявам Макриев за проваления Батков айде точка

TigerJK
21.07.2009 10:03

Макриев ако беше за парите дето нали са му същите както в Израел щеше да се върне в Левски и да си кротува в нашто смешно първенство, а той за тия пари които би взимал в БГ си седи там на по-трудното първенство и то в отбор който не е гранд и се бори да вкарва голове за да го забележат по-големите отбори.. дамм определено е някво алчно копеле :> според мен феновете на Левски по-скоро се дразнят от тва че нямат нападател и затова го обиждат.

ip
21.07.2009 02:05

Информацията за смяна на Велев се е появила по Нова ТВ,така че може и да не е кьор фишек

ip
21.07.2009 01:17

Вестник ШОК понякога е по-обективен от Донбалон..там работят психично болни...не знам как им се връзвате

nekakav_pi4
20.07.2009 23:45

Какво за всичко е виновен Батков?България сме нямаме много пари, ако някой има и иска нека даде много.Какво иска Макриев?Да взима много пари и да играе шампионска лига?Сори, Мите, Реал не те искат *stop*

beto
20.07.2009 22:18

Не преговарям с Левски, заяви пред "7 дни спорт" Ратко Достанич. В българските медии се появи информация, че той ще смени Емил Велев.

"Левски е на сърцето ми, но такова нещо няма", каза Достанич, който в момента е без отбор. - Тимът си има треньор, той направи Левски шампион и аз го уважавам много.

Водих преговори с Цървена звезда, но те си намериха друг треньор. В момента почивам, няма да се хвърлям на първата оферта.

Направих достатъчно глупости, ще приема само добра оферта от добър отбор. Ох!Успокоих се.Тоя няма да идва! *smile*

beto
20.07.2009 21:51

Достанич в Левски!Олеле!Ма този съмнителен тип нали беше треньор в Славия.Докара някакви безработни негови сънародници от сръбската автогара и щеше да прати белите в Б група за малко.Е как тогава ще вкара Левски в шампионска лига.Поредната далаверка на Батков! *smile*

roommen
20.07.2009 21:43

Преди броени минути Достанич каза „да“ на Левски
20 юли 2009 20:43
Обявяват сърбина като нов треньор и Гонзо за шеф след мача със Санта Жулия
Преди броени минути Радко Достанич се съгласи да стане старши треньор на Левски. Двете страни се разбраха по финансовите условия на контракта. Официално новината ще бъде оповестена след мача-реванш със Санта Жулия от втория предварителен кръг в Шампионската лига. Представянето ще стане в сряда или четвъртък – в зависимост от решението на Тодор Батков.

Ясно е и че нападателят Георги Иванов – Гонзо ще бъде назначен за изпълнителен директор. Назначението му няма да засегне Даниел Боримиров, който ще остане директор по спортно-техническата част.

Адвокатът е отлагал съобщението за уволнението на Велев за след мача със Санта Жулия и е уверил Георги Иванов и Достанич, че ще ги назначи след двубоя с андорците.

Donbalon.eu още в петък пръв ви съобщи новината, че тандемът Достанич – Гонзо ще поеме властта в Левски.

nIkItyYy_yYy
20.07.2009 21:22

Оф те и двамата май незнаят кво искат . Единият говедо другия аматиор *smile*

idol_bg
20.07.2009 20:46

Ebachaaa....Е ти верно си голям оптимист брато....Как ги виждаш Левски с тия футболисти и с тая игра да влезат в групите на ШЛ.На мен лично ума ми не го побира как ще стане туй нещо.Аз мисля че ще е чудо на чудесата ако се докопат дори до групите на Лига Европа.Като българин много искам туй да стане,ама ако ще и най-големият оптимист да съм на тоя свят,просто реалноста говори достатъчно.Същото между впрочем се отнася и за ЦСКА.

Ebachaaa
20.07.2009 19:57

а бе тая овча глава Макриев се оказа доста куха ,според мен в момента съжалява ,че не е в Левски нека да се прави... израелско първенство дрън дрън и т.н *sick* Левски ако играе в групите пък както се очертава , оЩе повече Ще се изяде *joking*

beto
20.07.2009 19:25

А така!Мърсотията по бельото на Батков постепенно излиза на яве.И едва ли ще се намери перилен препарат , който ще съумее да я изчисти.Макриев е напълно прав в думите си и няма как да бъде опроверган.Израелското първенство отдавна ни е надминало.И няма как да е иначе с такива мазни балканджии , като господин Батков!Тази личност изпусна двама класни нападатели и сега ще гони дивото, като подпише с някой незнайник за който другият смешник в синьо а именно многоуважаваният Кокал каза, че се надява да е аржентинец.Всичко това щеше да е смешно ако ставаше дума за Беласица или за Вихрен.Но тук става дума за Левски.Отбор на който му предстоят тепърва тежки и отговорни мачове в Европа.Е така ли ще превземаме европейците господин Батков? *smile*