Сър Алекс чака Бербатов

10:42
Сър Алекс чака Бербатов
Алекс Фъргюсън е убеден в това, че Манчестър Юнайтед ще привлече Димитър Бербатов преди старта на сезона.

Мениджърът за първи път говори относно преследването на нападателя на Тотнъм. Той започна да следи 27-годишния българин преди 7 години и потвърди, че Юнайтед са отправили оферта.

Фърги каза: "Отправихме оферта към Тотнъм за Бербатов и имаме вярата, че тази сделка ще се сключи."

"Бербатов прави впечатление от много дълго време и би бил добро попълнение към нашата атака."

"Червените дяволи" предложиха първоначално 22 милиона, но от "шпорите" заявиха, че цената е 30, след което според слуховете в пресата двата отбора са постигнали принципна договорка при цена от 28 милиона паунда.

Фърги иска сделката да бъде завършена преди той и отборът му да заминат на турне в Южна Африка. Въпреки интереса към играча от страна на испанския гигант Барселона, той все още е убеден, че българският национал ще остане на Албиона.

Бербатов е искан в Барса, за да замени Роналдиньо, който се присъедини към АС Милан, като в същото време и Самуел Ето\'о е на път да напусне отбора.

"Мисля, че времето ще работи за нас повече, отколкото срещу нас", каза Сър Алекс.

"Няма да пренапрягаме ситуацията. Надяваме се да проведем един градивен разговор с Тотнъм в близкото бъдеще."

Шотландският специалист настоя, че договорът с Бербо не означава, че Кристиано Роналдо ще се присъедини към Реал Мадрид. Той добави: "Ще се справим със ситуацията по най-добрия начин."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
18.07.2008 14:28

да и в предишен мой коментар съм казвал че Бербатов имаедно предимство и то е - че игра вече два сезона в Англия . ти казваш че ще си избият парите ами незнам по онези игри с виртуалните мениджъри дават по 6 милиона евро че печелят от продажбата на футболни аксесоари с логото на даден футболист, от реклами също ще приберат пари, въпреки че Бербатов не е от най - реклмиращите се футболисти и както и да е незнам може и да си върнат до някъде това което са дали обаче незабравяй че той ще взима минимум 200 хиляди евро на месец, а и аз говоря да се направи една по дълбока инвестиция като се купи по млад играч. Сега отностно Хунтелар мисля че няма да му е толкова проблемна адаптацияа защото холандците винаги се адаптират, но незнам дали няма да се окаже толкова слаб като Каулт от Ливерпул просто идеята ми е да се купи млад и добър играч за по малко пари това е

the_fuse
18.07.2008 13:51

brickbat батка до няъде си прав, но нали знаеш, че щом давата толкова пари, значи са си нарпавили сметката и преценката за Бербо

brickbat
18.07.2008 12:35

Сър Алекс защо не погледнете годинките на Скоус, Гигс, Силвестре, Невил, Ван дер Сар. Играчи като Джон О' Шей Флетчър Тевез Харгрийвс не са на такова ниво че да изкачат Ман Ю и тази година на първото място. Според мен отбора се нуждае от защитник като Браун който да може да играе и в центъра и от дясно, от класен плаймеикър който да замени скоус от технично бързо крило което да се наложи и да бъде на нивото на Нани и фуклиото и за да се спестят пари и да се вземе по добър качествен нападател от Митко да купят Хунтелар иначе Арсенал ще продължават да бъдат отбор който да прави най - добрите трансфери в Англия. Сега какъв е смисала да дават 60 милиона евро за футболист който ще играе още две максимум три години на високо ниво , не искам да сравнявам Рууни с Бербатов, но за Уейн дадоха ако не се лъжа 30 милиона а той ще бъде поне още 8 -9 години на върха на атаката за Англия и Юнайтед, вярно че Митко е българин и трява да се радваме ако този трансфер стане факт но... да беше за 40 милиона да 60 са много