БФС изнудва ЦСКА

10:47
БФС изнудва ЦСКА
От БФС опитали да изнудят ЦСКА, като казали, че случаят с преминалите на "Българска армия" от Ботев Пловдив Тодор Тимонов и Николай Манчев може да бъде разгледан утре, ако бъдат подадени молби до арбитражната комисия.

Както е известно, двете звезди на Канарчетата решиха да прекратят трудовите си договори не през арбитража, а чрез съда. Най-вероятно от БФС са взели решение в сряда да бъде проведена арбитражна комисия, тъй като имало подадени около 35 молби.

Това обаче изглежда абсурдно, тъй като, за да има кворум при подобно заседание, е нужно да имат подписите на петима членове. Проблемът обаче е, че трима от шестимата участващи в арбитражната комисия са магистрати, а наскоро бе взето решение, че във въпросната комисия не могат да участват магистрати.

От ЦСКА са заплашили, че за въпросните футболисти ще действат изцяло в правните норми и не смятат, че исковете на футболистите трябва да бъдат изтеглени от съда, както искат от БФС. От "Армията" са заплашили, че ако до четвъртък Тимонов и Манчев не бъдат картотекирани в ЦСКА, и самите футболисти ще заведат дела срещу централата за огромни суми.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

INDI57
21.07.2009 16:51

Всичките закони са по силните и богатите....... *joking*