Ножът е опрял до Кокала

11:05
Ножът е опрял до Кокала
Левски стана шампион и започна с 4:0 участието си в евротурнирите. Вярно, срещу аматьорите от Санта Хулия, но пък резултатът си е доста убедителен. Можеше да бъде и по-голям, ако нападателите в синьо бяха подходили по-сериозно.

Въпреки това на "Герена" има сериозен проблем. Публиката не иска Емил Велев за треньор. И използва всяка възможност да го атакува, при това доста грубо. Същият този треньор направи Левски шампион с убедителни победи над ЦСКА и Литекс и не е изключено да вкара тима в Шампионската лига. Това обаче не може да впечатли феновете, които просто не искат Кокала да е треньор на любимците им. Може би заради това, че нарече някои от тях "пияници" и "наркомани". Или може би заради това, че Левски не играе добре. Едва ли. То Левски и през последната година при Станимир Стоилов също не играеше добре, да не говорим, че кризи е имало и при други треньори, но публиката никога не е реагирала по толкова краен начин.

Дали пък гневът на феновете обаче не е заради нещо, което им обеща собственикът на клуба Тодор Батков на общото събрание на запалянковците преди 2 месеца. Тогава адвокатът се зарече да върне Наско Сираков и да смени Кокала. Това обаче не стана. По една или друга причина. И сега феновете с право са бесни, но явно не на правилния човек.

Така Велев в момента се намира в абсурдната ситуация - да се опитва да прави нещо, но никой да не го оценява. Треньорът ще бъде псуван по време на всеки мач, каквото и да се случва на терена. И колкото и да е перде и да се прави на интересен, рано или късно Кокала ще загуби войната с публиката. Дали ще му писне и ще си тръгне, или ще бъде натирен след 2 поредни загуби, не се знае, но шансовете му да се задържи на поста са илюзорни.

Всъщност те биха се покачили драстично, ако собственикът Тодор Батков най-после започне да взима ясни управленски решения. Или поне да казва какво наистина се случва в клуба. Не може отборът ти да играе неубедително срещу аматьори от Андора и първата мярка срещу това да е да смениш шефа на школата. По тази логика следващият, който трябва да го отнесе при слаба игра, трябва да е шофьорът на клубния автобус или портиерът на стадион "Георги Аспарухов".

Сега пак на ход е Тодор Батков. Крайно време е той да излезе и да каже какво точно мисли да прави. Ако Велев ще е треньор, нека наистина му се даде необходимото време, за да направи отбор. Ако пък не, да идва следващият...

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

razdira4a
21.07.2009 16:23

Батков,ти си един прост балкански селяндур.Тоя боклук нищо не направи с тея трансфери,та сега кокала му виновен.Кога се сети да сменяш треньора куха главо празноглава.Като миналия сезон-след първия мач с Бате изгони Вили Вуцов,та кокала да спечели втория и айде в групите на шампионската.Да,ама кокала се осра.И кога да го сменим? Ми догодина,отново след първия мач от евротурнирите.И сега да чакаме новия спасител.То друго не ни и остана

bigred81
21.07.2009 12:23

простотията краи няма , що него смениха след края на изминалия сезон а сега когато ве4е отбора запо4на с официалните ма4ове?