Мартин Петров пак блести

13:05
Мартин Петров пак блести
Новият мениджър на английския Манчестър Сити Марк Хюз остана изключително доволен от изявите на българина Мартин Петров.

В среща от турнира за Купата на УЕФА, "гражданите" гостуваха на безизвестния тим от фарьорските острови Стреймур. Бързоногото крило бе непрестанна заплаха за защитата на домакините, които така и не успяха да разгадаят неговите ходове.

Националът на България изведе своите съотборници напред още в 9-та минута, а победата затвърди Дитмар Хаман в 28-та минута.

Самият наставник заяви пред "Manchester evening news":

"Мартин бе на изключително ниво особено преди почивката. Нашия противник така и не разбра как може да го спре. Ако останалите в отбора бяха по-концентрирани, то резултата щеше да бъде много по-голям."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nista
18.07.2008 16:40

А в квалификациите за европейското България като се мъчеше срещу Люксембург...от които половината отбор са монтьори и готвачи...А когато Италия победи едвам едвам Фарьорските о-ви с 2:1 ...това че са аматьори не означава че нямат желание за игра ами точно обратното,надъхват се че играят срещу силен съперник и стъпват здраво...

nista
18.07.2008 16:36

CeSeKaRcHe7o той понеже тича като муха без глава и го зеха в Манчестър Сити така ли А във Волсбург като вкара куп голове също ли е тичал като муха без глава,а в националния отбор ако не беше той да ни отсрами ...май нещо не си много наясно...по добре замълчи ще изглеждаш по умен

iavor91
18.07.2008 14:56

моиш да си затвориш устата брадчед никои не ти говори за бербатов

CeSeKaRcHe7o
18.07.2008 14:40

Не знам ,но мисля,че всеки един потребител от този сайт winner.bg може да играе срещу отбор на от Фаръорски острови хаха,където играят на аматъорски начала,работят цял ден и не тренират,те са обикновени хора ,но не и футболисти.Така че нека да не прехвалваме Марто,като лично аз си спомням негови 3 силни мача до тук в английския футбол - Блекбърн(само първото полувреме,зашото играеше бавния грузинец Кизашвили,сменен по късно от халфа в неговата зона Емертон и както се видя Марто не можа да мръдне през второто полувреме),срещу Ман Юнайтед и срещу Уест Хям при дебюта му в Премиершип.Така че нека да не го прехвалваме,като много ме дразни трагвайки като муха без глава да надбягва защитниците и като е някой по-бърз и МАРТИНЧО АЙДЕ Мойто момче оди бери гъби.Според мен Бербатов е много по-разнообразен футболист-сравнително бърз,техничен,играе добре с глава има хубав удар и така.