Нов кошмар за Гришо на Ролан Гарос

20:15
Нов кошмар за Гришо на Ролан Гарос
Григор Димитров отпадна още в първия кръг на Ролан Гарос, след като загуби в три сета от Джак Сок.
 
За близо два часа и нетипично лоша игра Григор загуби с 6-7, 4-6, 3-6. Гришо започна стабилно мача и въпреки че сетовете вървяха на равно, превъзходството на Димитров се открояваше. За съжаление обаче американецът успя да надиграе българина и взе първия сет със 7-6, вторият сет отново беше за Сок, като Григор допусна пробив и загуби с 4-6. Третата част започна отлично за номер 37 в света, който в крайна сметка спечели в три сета. 
 
По този начин и под критичния поглед на треньора си Роджър Рашийд, Григор не успя да стигне до втори кръг, а двамата вече имат по една победа в официални мачове. 
 
В следващия кръг Сок ще се срещне с победителя от мача между Виктор Естрея Бургос и Пабло Карено Буста, който се играе в момента. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iskren1981
27.05.2015 00:07

Определено има нещо което му пречи да играе тениса който може дали е треньора дали е Шарапова дали се възгордя от успехите който постигна до момента и връзката с Шарапова но се има нещо дали е достигнал пика на своята кариера незнам но не играе така както до преди година беше безобразно слаб днеска много грозна игра като пълен хлапак се представи

ApricotGarden
26.05.2015 23:22

С тези представяния пове4е напомня на Маркос Багдатис, а не на Джокови4. Дано да греша и Гришо да не се окаже в позицията на кипъреца.

RedVendetta
26.05.2015 23:17

Подкрепяме* съм го объркал на няколко пъти.*nerd*

RedVendetta
26.05.2015 23:16

Трагедия сте вие който само хулите пред мониторите,я отидете вие да ви видим дали и един сервиз ще изпълните като хората.Момчето се труди толкова години,хапе,драще,щипе не се предава,вместо да го подкрепя повечето само го хранят!Е после ми обяснете как да е силен след като ние БЪЛГАРИТЕ не го подкрепя,турците ли да го подкрепят!!!Факт е че е в безлична форма,никой не отрича,но от една загуба от Джак Сок и всички ако има чалъм ще го убиете!!!Като биеше и беше в форма,всички давай Гришо ти си следващият номер 1,сега един слаб мач и го изравнихте с земята,СМЕШНИЦИ!!!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСЕКИ!!!

aa2
27.05.2015 05:02

То да беше един слаб мач...

billy_944
26.05.2015 22:48

Все по-зле,ще си остане само млад талант,трагедия,провал и какво ли още не кажете зад мониторите у вас..Вземете се стегнете и се сетете колко са тенистите до 25 години които ги познават в по-голямата част от от света и са известни със спорта който се занимават..Да точно броят се на пръстите на ръцете..Като изключим личности като-Стоичков,Бербатов,Котоошу,Казийски които вече са подминали тази възраст (25) Гришо оглавява класацията..Вместо да се радвате на успехите и,че Българин е в челото на тениса вие се радвате на провала му и едва ли не го връщате в 5 клас..Сравнявате го с Федерер,Надал и Джокович които са топ играчи и са единствени по-рода си в мъжкия тенис..Истината е,че да влезнеш в топ 10 е постижение което ако всички ние съберем постиженията си няма да стъпим на малкият пръст..

sa6etoo
26.05.2015 22:40

Еми квото и да говорим, колкото и да се залъгваме Григор никога няма да стане велик играч какъвто ние искаме. Нишикори и Раонич са светлинни години пред него. Кириос и Чорич идват, а той си тъпче на едно място, че и по-зле става.

WDale
26.05.2015 21:08

До коментар [@comment 1799657] от [@user barca_samuraj]:

И ти имаше една работа - като пишеш критичен коментар да го направиш като хората. Ама не, издъните се като кифладжия, щото английският ти не струва.

Manchester4o
26.05.2015 21:06

Не знам аз ли не разбирам от тенис но не виждам каде е тоя талант,като беше по млад си викахме айде с времето ще усрее ще натрупа опит и дай боже да влезе в топ 3,а защо не и номер 1,времето си минава обаче нашия стана на 24 и не стига че не е постигнал нищо (от към титли) ами даже върви надоло,талантите на неговата възраст (Надал,Джокович,Федерер,Бекер и т.н.) бяха печелили титли от големия шлем вече,а нащо момче не стига че нямам титла че даже и финал ами че той няма даже титла от мастърсите и сериите 500( за тях не съм много сигурен,250 има титла иначе) ,и наистина да имаш такъв талант и така да го прахосваш,че даже и надоло да вървиш това си е чиста НЕКАДЪРНОСТ.

golemiq_geshan
27.05.2015 11:43

Съгласен съм .. Има много различни видове критика , когато тя е градивна , обоснована и на място , то тя не е излишна за абсолютно никой ! Аз лично не се интересувам от мястото , на което е Григор в момента , нито от ранкинга на съперниците му , които го побеждават или тези , които той побеждава , като написах много тежки думи за него след победата му над Вавринка там онази за около час преди да падне от Момфис , много хора ми скочиха , без да осъзнават че аз съм фен не просто на българина Димитров , аз съм фен на играча Димитров , на неговите умения и качества , дори да не беше българин , но като някой който разбира играта и я е играл , много добре виждам къде са проблемите му и като ги изкажа защитниците му , на които сега пък им било "писнало" ми скачат ... Е човек не може да се разбере с хората тук , или са в едната крайност или в другата ...

sundza
27.05.2015 10:04

Чудесно отговори на всички радващи се от слабата игра на Григор по-долу. Да, постижението от топ 10 е прекрасно, но това ли е максимума за него?! Не бихте ли се радвали повече на топ 5 да речем, където определено има качества да бъде в един момент. Но с тази игра не в един (RedVendetta), а вече в доста мачове поред няма да стане. Най - нормално е, когато побеждава да му ръкопляскаме и да му се радваме и обратно при лоша игра, която дори самия той си признава - да го критикуваме. Критиката не означава непременно, че не подкрепяш.

gL_Manekena
27.05.2015 08:09

Братле говориш за Федерер и талант, а всъщност знаеш ли защо той има толкова много титли от Големия Шлем рекордни 17 или 18? Защото Надал и Ноле бяха още млади и те първа разгръщаха потенциал, т.е. Федерер нямаше кой знае каква пряка конкуренция! А Григор знаете ли защо не напредва? Заради треньора! С такъв треньор толкова... Даде му само физика и до там... Ако си спомняте и Ноле едно време беше в същото положение като Гришо, стигна до топ10 и нито напред нито нищо, докато не смени треньора.Така че ако Гришо иска някакъв напредък и изкачване в класацията му трябва нов и доказан треньор! Пожелавам на Гришо да защити точките си от Уимбълдън защото няма да му е никак лесно а и там говорим за много точки, успех и горе главата!

sakata_97
26.05.2015 21:03

Незнам ама Гришо затъва след всеки изминал турнир все повече и повече.Все още е млад и според мен ще поправи играта си,но ако продължава да играе така както в момента нищо добро не го чака.Да маха този Рашийд докато е време,че със него трудно ще постигне нещо значимо в тениса.Успех Гришо,стягай се ;d;d

WDale
26.05.2015 21:02

Защити си точките от миналата година! *smile*

ApricotGarden
26.05.2015 20:54

Нищо необи4айно. Като се има впредвид целия му слаб сезон до сега (без първенството на Австралия), това 4е клея не му е любимата настилка иДжак Сок не е слу4аен съперник. Някаква утеха може да му е това 4е не губи то4ки и да се надявваме като по4не сезона на трева да се подобри ( а и има да брани то4ки от Куинс и Уимбълдън)

persie1992
26.05.2015 20:59

Да прав си дано не се свлече от топ 15 след Куинс и Уимбълдън... Но все пак тревата му е любимата настилка, дано поне този фактор му помогне.

persie1992
26.05.2015 20:51

Некадърник бил, не знам какъв си бил... Абе ей келешчета, човека се е трудил 20 години да достигне това ниво, в което е в момента (близо до топ 10), а вие си ставайте от комповете и си отлепете потните гащи от задника.

golemiq_geshan
26.05.2015 20:39

Напаст сте всички , които плюете Григор , говорим за чисто хейтърски коментари като този "не остана квалификант , който не го е бил" ... За жалост не по - малка напаст са и тези , които се опитваха толкова време да прикрият тоталния крах в играта му и обесняваха , че кариерата му вървяла във възход разбираш ли ... За жалост Григор започна да прилича на едно хленчещо детенце на корта като нещо не се получи и почват сръдни чупки , не знам как мисли да я кара , но когато нямаше толкова внимание върху него пак губеше от не толкова високо ранкирани тенисисти , но поне го правеше с достойнство

blue_fenchee
26.05.2015 20:30

Извинявам се за спама и правописните грешки ноо пиша от телефон..а и се ядосах от двубоя.

blue_fenchee
26.05.2015 20:27

Нее Гришо е неузнаваем..няма я играта от миналата година, няма ги победите...защооо. лично аз очаквах много много повече, много съм разочарована *sad* дано се стегне за напред, може да играе ии покаже стаеата игра защото може.

ludogorets
26.05.2015 20:25

Много лошо падна нямаше и 5% от играта му на която е способен

aa2
26.05.2015 20:21

Баси аматьора...Не разбирам защо казват всички, че е класа.Аз не следя тенис, но ми се струва, че вече няма квалификант, който да не го е разпорил още в първия кръг.Айде сега ме наобиждайте, че съм адския циганин, не съм патриот и т.н. докато всъщност, и вие осъзнавате, че е това момче не става за топ 10, че даже и топ 20.Не знам как ги редят тея класации, но да губиш постоянно от квалификанти не ми прилича на топ тенисист.

simon_66
26.05.2015 20:25

Какъв квалификант бе? Като не следиш тениса какво се обаждаш.. 37ми е в ранглистата Сок! Едно на ръка лош жребии, но и безхаберна игра от Григор! Иначе отвратително за гледане представяне!!! Или сменяй треньора, или кариерата ти отива по пътя на тенисисти като Томич!!! Просто е нелепо да те размазва от бой през целия мач американец, който си побеждавал в досегашния ви мач. ПОЗОР!!! Няма какво повече да се каже.. да имаш толкова качества и талант, а да не можеш да го реализираш напълно вече не знам колко сезона...

THFC1882
26.05.2015 20:18

Уинър наистина ли ? Леле щом е отпаднал още на финала , браво на него .. Жалко , само че отпадна още в първия кръг , а не на финала . Трагедия , нашия никога няма да е сред топ тенисистите. Място в топ 20 ще е добре за него .