Еврофутбол награждава победителите във фестивал за детски спорт и изкуство

12:19
Еврофутбол награждава победителите във фестивал за детски спорт и изкуство

Традиционната подкрепа, която Еврофутбол оказва на родния спорт, за пореден път намери лице в спонсорството, този път на фестивал за детски спорт и изкуство под надслов "Подай топката!". Събитието се организира от Българската федерация по тенис и Българската федерация по художествена гимнастика и ще се състои на 30-31.05.2015 г. на кортовете на Българския национален тенис център в Борисовата градина в София.

Всички деца могат да се присъединят към инициативата чрез конкурса за рисунка на асфалт, който започва от 11 ч. в неделя. Същинската спортна част на фестивала е отново на 31-ви, когато в 10 ч. започват полуфиналните срещи от тенис турнира В 13 ч. пък най-добрите български състезателки по художествена гимнастика (категория ЕЛИТ, на възраст 11-12 години) ще покажат своите умения в съчетания, изпълнени на Централния корт, който ще се превърне в сцена на техните грациозни изпълнения.

Фестивалът ще продължи в 14.00 ч. с участието на една от най-любимите и известни детски вокални групи - БОН-БОН, както и с награждаване на победителите от двете състезания (по тенис и художествена гимнастика). Еврофутбол осигурява три награди от по 1 000 лева за най-добрите ни представители в двата спорта на възраст до 12 години, а организаторите - подаръци и много забавления за всички присъстващи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация