Двама дойдоха на проби в Академик София

16:00
Двама дойдоха на проби в Академик София
Днес към лагера на Академик в Пампорово се присъединиха бившият нападател на Миньор Перник Борислав Дичев и защитникът Антон Вергилов, който е юноша на Левски. И двамата футболисти не са подписали договор с клуба и тепърва ще се водят преговори по този въпрос.

Борислав Дичев е централен нападател. Роден на 28.06.1979г. в София. Спотната му кариера преминава съответно през отборите на: Академик Сф, Септември Сф, Дунав, Светкавица, Берое, Белите орли, Видима-Раковски и Миньр Пк. Има 4 мача за младежкия национален отбор.

Антон Вергилов е защитник от школата на Левски . Роден на 31.01.1985г. в София. Освен за Левски Вергилов играе и за отборите на Родопа, Берое и Марек. За купата на УЕФА е изиграл 3 мача за Левски. Има 1 мач за националния отбор и 16 мача за младежкия национален тим.

Подготовката на Академик върви по план и треньорското ръководство в лицето на Красимир Борисов и Самир Селимински избистрят състава за предстоящия сезон. В сряда "студентите" играят контрола с ФК Съединение 2007, а в петък, когато приключва лагерът на път за София, ще изиграят една контролна среща срещу Спартак Пловдив в града под тепетата. Останалите проверки до началото на първенството остават непроменени - на 29ти юли срещу Чавдар Етрополе и на 1ви август срещу Пирин Благоевград.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация