Томаш отново спряган за треньор на "Армията"

12:15
Томаш отново спряган за треньор на "Армията"
Бившият футболист на ЦСКА Александър Томаш отново е спряган за треньорския пост в клуба. Според "Тема Спорт" именно треньорът на втородивизионния Банско е фаворитът на новите управници на клуба от "Българска армия" за наставник на червените, ако настоящият треньор Любослав Пенев откаже да продължи работата си в клуба.

Както е известно, Ивайло Манджуков и Милко Георгиев възнамеряват да предложат на Любо Пенев нов договор, като му обещаят бюджет за заплати на треньорския щаб в размер на 600 000 лева годишно. Това се доближава до желанието на Ел Голеадор, но самият той коментира на последната си пресконференция, че все още не е разговарял за новия си договор заради неяснотата около бъдещето на клуба.

Ако в крайна сметка Пенев откаже да продължи работата си в ЦСКА, от "Армията" ще се обърнат към Томаш. 36-годишният специалист бе спряган за треньор на 31-кратните шампиони и след раздялата със Стойчо Младенов, но тогава от ЦСКА се спряха на Галин Иванов. Сега армейците отново може да потърсят Томаш, при положение че Пенев откаже тяхната оферта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация