Джокович е първият сигурен за Финалите на световния тур

13:34
Джокович е първият сигурен за Финалите на световния тур
Лидерът в световната ранглиста Новак Джокович се превърна в първия тенисист, класирал се за Финалите на световния тур в Лондон, след феноменалния си старт на 2015 година.
 
Сърбинът се представя страхотно през този сезон и спечели първия за годината турнир от Големия шлем - Аустрелиън Оупън, както и цели 4 титли от Мастърс сериите. С вчерашната си победа над Рафаел Надал и достигането си до полуфиналите на Ролан Гарос, Джокович вече натрупа достатъчно точки, за да е сигурен за мястото си сред най-добрите 8 в края на годината.
 
По този начин между 15 и 22 ноември той ще се опита да спечели за четвърти пореден и общо пети път Финалите на световния тур. В последните три издания на надпреварата той не записа нито една загуба. 
 
"Имах страхотен старт на 2015 година и съм много щастлив, че се класирах за Лондон толкова рано. Обичам да играя в зала О2 и има много добри резултати там", коментира Джокера. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
04.06.2015 15:59

Натрупа достатъчно точки ?! Тва беше голямо малоумие , след е ясно , че ВСЕКИ печелил турнир от ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ през сезона , се класира директно и автоматично за финалната 8ца и Джоко реално си осигури участие там още през Февруари ... Искате новите ви типстъри да прогнозират и други спортове освен футбол ?! Ами обърнете малко повече внимание и на другите спортове и може хора , които реално се интересуват от тях и имат познания , да се заинтересуват повече от форума ви ...