Голдън Стейт наказа Кливлънд след продължение

09:03
Голдън Стейт наказа Кливлънд след продължение
Отборът на голдън Стейт Уориърс победи Кливлънд Кавалиърс със 108:100 след продължение и поведе с 1:0 във финалния плейоф на Националната баскетболна асоциация.

В препълнената "Оракъл Арина" в Оуклънд двата тима направиха равностоен мач, като водачеството в резултата се променяше 13 пъти, а в 11 случая се стигна до равенство, но в допълнителното време домакините наложиха своята воля и стигнаха до успеха.

Над всички на паркета бе звездата на Кавс Леброн Джеймс, който записа 44 точки, 8 борби и 6 асистенции, а много силно и в двете страни на игрището се представи Кайри Ървинг - 23 точки, 7 борби, 6 асистенции, 4 откраднати топки и 2 чадъра. Уориърс обаче разполагат с MVP на сезона - Стеф Къри, който изнесе поредния си страхотен мач и се отчете с 26 точки, 4 борби и 6 асистенции. Клей Томпсън добави 21 точки, а Андре Игуодала завърши с 15. Вторият мач от серията е в неделя, отново в Оуклънд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
05.06.2015 11:36

Очаквано - един отбор срещу един от най-добрите играчи в историята... Само Джордан го можеше това *beer* Дано все пак стане интересна серия. Не бих отписал от сега отбора на ЛеБрон.