Лечков: ЦСКА и Локо София си имат краен срок до 15 юни

15:01
Лечков: ЦСКА и Локо София си имат краен срок до 15 юни
" ЦСКА и Локомотив София имат срок до 15 юни. Трябва да си свършат нещата, да предоговорят и ще има решение на Изпълкома след мача с Малта", заяви вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков.

"Аз го казах много отдавна. След събиране на Изпълкома ще има някакво решение за ЦСКА и Локо София. Миналата година по това време имаше идентична ситуация. Тогава пак Изпълкома взе решение, така наречената дума "под мониторинг". Предполагам, че и тази година ще има разговори в тази насока. Винаги решението е с мнозинство. Дори да е 8 на 7, пак ще имаме решение. Но не мисля, че ще се стигне до такива разногласия. Апелативната комисия им е дала дата 15 юни. Като се върнем от Малта ще има Изпълком. Това е най-висшия орган. Можем да вземем всичко като решение. Няма как другите клубове да не играят в Европа", каза Лечков.

"Ние говорим сега само за ЦСКА и Локо София, защото всеки ще каже, че не може без ЦСКА. Но има и други проблемни отбори. Пак казвам, само от тях си зависи. УЕФА си свърши работата и не ги допусна до европейските турнири. Сега сме ние на ход. Не знам за Елче. Всичко е възможно. В Италия - Ювентус къде беше? Направи се един компромис, сега всичко е в рамките на правилата. Дайте да се концентрираме върху Малта. След това ще има Изпълком. Трябва да бием Малта. След това ли? Мач за мач, да дадем шанс на новия треньор. Докато има шанс ще опитаме да гоним трето място", каза още Лечков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tzap_tzarap
07.06.2015 17:57

Виж - за Л11ск4 не се знае.., или май се спасиха във втората 6-ца!?!*joking*

DuX4o0
07.06.2015 12:18

Цска ще си играе в А група.Това всички го знаем.Не знам само,защо се парадира толкова *smile*