\"Еврофутбол\" дава 10 000 лв. за гол от центъра

12:01
\"Еврофутбол\" дава 10 000 лв. за гол от центъра
Българският лицензиран букмейкър "Еврофутбол" отново ще даде 10 000 лева награда на зрител за гол от центъра на терена по време на мача за "Суперкупа Еврофутбол – България".

На 1 август непосредствено преди старта на срещата, момичетата на "Еврофутбол" ще хвърлят 5 топки в публиката, като ще се целят в най-пълните сектори и най-шумните агитки. Феновете, уловили топка, получават правото да участват в играта "Гол от центъра", която ще се проведе в почивката между двете полувремена.
Букмейкърската къща ще даде шанс на петимата късметлии да покажат своят футболен талант и поне за няколко минути да се почувстват като своите любими спортисти. "Еврофутбол" се стреми да създаде, макар и на малка част от зрителите емоция, близка до тази, която изживяват футболистите. Всеки от петимата, които са хванали топка, ще има право на два опита. Ако отбележи гол по въздух, печели 10 000 лв., а ако топката докосне земята – печели 500 лв. В случай, че повече от един участник вкара гол по въздух, всички ще си разделят петцифрената сума.

Зрителите на стадиона ще могат да пробват своите умения и в прогнозите за развоя на срещата. За целта "Еврофутбол" е подготвил мобилен букмейкърски пункт, в който желаещите ще могат да залагат безплатно за крайния изход от първото полувреме. Отново петима от позналите резултата ще бъдат късметлиите, изтеглени с жребий, които ще получат много подаръци и сувенири от българския букмейкър.

Срещата за "Суперкупа Еврофутбол – България" е включена в програма "Супершанс" на текущия тираж 59, като възможностите за залог са за победител в двубоя и за крайния изход на мача. Любителите на предвижданията могат да направят своята прогноза за носителя на "Суперкупа Еврофутбол – България" при настоящи коефициенти за "сините" 1.50, а за ловчанлии – 1.80. Финалният резултат от срещата е с текущи коефициенти:

Левски – Литекс 1 – 1.85 Х – 3.00 2 – 2.80

Сблъсъкът между грандовете на българския футбол ще бъде включен и в програма "Футбол" в тираж 62 за периода 31.07.2009 – 3.08.2009 г. петък – понеделник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LFC_T9_G8
22.07.2009 12:56

само да падне топката в тебе и наистина да вкараш по въздух де .. *joking* .. тва ще е много яко .. нишо не губим ..

torres_228
22.07.2009 12:20

Тия ме карат да ида на некой мач и да ги обера там... *joking*