Малта - България, спечелен

14:05
Малта - България, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юни 2 познати от 3 мача - 66,6% успеваемост

Залог на деня за 12.06.2015 г  



Съкрушителната загуба от Турция не отразява реалния потенциал на родните национали. Тимът показва друг облик под ръководството на новия треньор Петев и мачът с Италия затвърждава позитивното впечатление. Контролата с Турция беше изиграна на отлично ниво през първата част и само липсата на малко прецизност попречи на родните национали да се сдобият с аванс. Второто полувреме беше тотално загубено след грешката на Бодуров и падналите три гола за около седем минути, като след двубоя остана горчивия привкус на безполезна контрола с крайно отрицателен резултат. Днес обаче тези негативни събития в лагера на България гарантират висока мотивация и стремеж двубоя да бъде спечелен с надиграване на противника и демонстриране на превъзходство по всички показатели. Домакините са поне с класа (или повече) под родните национали, а липсата и на редица основни изпълнители в техния лагер следва да улеснява нашата задача. Истинската стойност тук е в хендикап за победа на българите с повече от един гол. 

 Прогноза: 2, Коефициент: 1.55


Прогнозирайте мача ТУК.


Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

patka2014
12.06.2015 20:21

Задължително победа, всичко друго е трагедия.

GaLaxY94
12.06.2015 17:30

защо няма нито една тема за КОПА АМЕРИКА? В КАКВА ШИБАНА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ БЕ МАМКА МУ... никой нищо не говори нито по тв нито радио нито сайтове.. А това е уникален Турнир... с най-големите звезди..

biancorosso
12.06.2015 16:52

Бахти сега в един друг сайт прочетох, че от отказването на Бербатов ( това е период от 5 ГОДИНИ ) имаме победи само над Малта, Уелс, Азербайджан и Армения......................... Това е повече от позорно...

Napadatel_9
12.06.2015 16:48

Както очаквам да бием, така очаквам и да паднем, така очаквам и 0:0 да завърши мача.

putopalo
12.06.2015 16:31

Едно трикси:Турция,Кипър и България да победят при (-2)

govshapAnaLdola
12.06.2015 22:05

Наистина ли, Ники?

putopalo
12.06.2015 20:44

Много е добро,Ники👽

govshapAnaLdola
12.06.2015 17:39

Ето по-добро от твоето трикси: Турция, Азербайджан и България да победят!!!

IM_A_PLAYER
12.06.2015 17:04

Красавец пу,пу,пу да не ти е уроки.

simon_66
12.06.2015 16:05

Абе айде стига с тези глупости вече.. ясно е,че този състав изглежда така,заради отсъствието на Иван Иванов, Владо Стоянов, Георги Миланов и някои други отсъстващи. С тях последните години сме показвали, че можем да играем почти като равен с равен с Италия, побеждавали сме Холандия, макар и в контрола и други супер резултати сме постигали. Сами видяхте, че срещу Турция играхме с желае през първото полувреме и беше огромен малшанс,ч е не ги и поведохме. Неприятното беше случилото се от 45 до 60 минута и поведението на голяма част от футболистите, че не се появи един лидер, който да ги надъха, а просто доиграха мача... Николай Бодуров наистина си е за резервната скамейка, ама в днешно време виждате, че се смята вече за престиж, да имаш играч, който да рита във Фулъм, дори и този отбор да е с една от най- комичните и слаби защити. Пусне ли Терзиев на негово място, това на практика означава една Лудогорец защита, само с участието на Бандаловски вместо Кайсара. А не знам и колко е удачно подобно нещо- и двамата с Александров бяха резерви този сезон и не са в оптимална форма, но пък разбирателството между тях ще е със сигурност на по-високо ниво от това с Бодуров! По- страано в този момент ми е наличието на резерваната скамейка на Чочев. На колко години трябва да стане, за да се сетят, че трябва да бъде налаган като титуляр в халфовата линия- може би на около 30 като Гаджев и Дяков.. имаме толкова много млади играчи, които няма смисъл да ги изброявам, с перспектива пред себе си, а никой не си и помисля да им даде шан с или да ги извади от дупката, в която се намират... Вутов, Неделев, Тонев, Чочев, Ванци Василев, Десподов, един Исмаил Иса, забравен тотално, а имаме толкова спешна нужда от добър нападател.. Романов, голмайсторът ни от европейското за младежи под 17 години Тонислав Йорданов... вижте само наш пряк конкурент за 3то място как налага младежите, тенейджърите си и точно те изпълнаха най-много в срещата помежду ни в Норвегия.. яд ме е, адски много, че Михайлов реално погледнато нарежда състава и докато не се оттегли няма да се върнат успехите ни допреди 10-11 години, с до болка познаните ни вече имена на титуляри няма как да се борим за нещо повече от 3-то място, а не е толкова трудно да се жертват едни вече провалени квалификации да се даде шанс на един куп млади футболисти и да се види на кого може да се разчита за в бъдеще да помага в тегленето на юздите.

stefanBG111
12.06.2015 16:56

Имаме и Йорданов от Борусия, Страхил Попов, Васил Божков, Чунчуков, Гамаков, Чочев, Венци Христов, братята Миланови,Долапчиев, Зехиров много добри играчи, които за съжаление не им даваме шанс. Просто в момента националния е пълен хаос, нямаме изявен лидер като Мартин и Стилян Петров да поведът отбора.

Dontspeak2
12.06.2015 15:57

Малта ще победи. Не очаквам нищо особено от нашите "лъвчета" които не стават за никъв х.й ...

PredatorBS
12.06.2015 15:35

3-0 за Малта + да съблекат Петев на пресконференцията след мача *joking**joking**joking*

AntonioJR10
12.06.2015 15:27

Днес вярвам в нашите момчета,че ще победят!Те са силни,защотомса БЪЛГАРИ!!!Напред към победата*beer*

MaLkO_LuD94
12.06.2015 15:22

Все още имаме шанс да завършим на 3-то място смея да твърдя че Норвегия с нищо не ни превъзхождат трябва да вземем мача с Малта и този с Норвегия и разликата става 1 точка Италия играят трудно срещу нас така че смятам че и там можем да вземем точка а за гостуването на Хърватия очаквам вече нещата да са ясни и да не си дават много зор и домакинството на Азерите е задължително за взимане *thumb_up* Да не говорим че Норвегия не е отбор който може безпроблемно да си печели мачовете дори очаквам още довечера да имат сериозни трудности срещу Азербайджан *thumb_up*

night_wolf1984
12.06.2015 15:48

за Азерите съм съгласен,Норвегия ги чака тежък мач...но най вероятно ще бият минимално или в най добрия случай за нас ще е равен...да видим *smile*

night_wolf1984
12.06.2015 15:19

добре,бе Жорка давай по-смело с хендикап или на полувреме...то е ясно,че Малта ще го отнесат *smile*

Tsank0
12.06.2015 15:07

Някой ден дано да ни зарадват с някое световно или европейско първенство

Ginekologa
12.06.2015 15:05

ако играем пак с едни и същи дано паднем да видя вече някаква промяна