Русия - Австрия, спечелен

10:00
Русия - Австрия, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юни 3 познати от 4 мача - 75,0% успеваемост

Залог на деня за 14.06.2015 г.



Русия не се намира в най-добрата си форма и това ясни пролича в приятелския мач с Беларус. Въпреки победата Сборная показа много слабости и изключително некоординирани действия в защита и така допусна два леки гола, един от които след корнер. Австрийският национален отбор се намира във възход. Той разполага с няколко класни и школувани играчи, които знаят как да се възползват от слабостите на съперника и това днес следва да проличи. Австрия е отбор силен в изпълнението на статични положения, а Русия има проблеми в противодействието в точно този компонент.

 Прогноза: Х2, Коефициент: 1.83



Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

orton95
16.06.2015 19:17

Един по-скоро риторичен въпрос. Защо никой в този умрял сайт не отразява КОПА Америка!?!?!?
Португалия - Италия гол гол +2,5
Полша 1/1

night_wolf1984
16.06.2015 21:26

Муса ги хванах..чакам Полша и Парагвай....Не знам защо не дават тоя турнир по телевизията...просто е скандално*smile*

valdes021
14.06.2015 18:02

От мен за днеска Джаз,Погон Шелице,Швейцария и Гърция до 19 DNB.Успех на всички*smile*

night_wolf1984
14.06.2015 11:42

Ей тука съм напълно съгласен с прогнозата....Русия в момента не им върви играта,на другия полюс са Австрийците...Очаквам и победа на Молдова *smile*