Утре БФС решава съдбата на ЦСКА

10:27
Утре БФС решава съдбата на ЦСКА
Бъдещето на ЦСКА ще стане ясно утре. Тогава ще се съберат членовете на Изпълкома на БФС, научи "Стандарт". На сбирката ще се бистрят опциите "червените" да запазят мястото си в "А" група. Най-възможният вариант за това е Васил Божков да изкупи дяловете на "Литекс" и да смени седалището на клуба в София.

"Стандарт" научи, че с подобна опция не са съгласни някои членове на Изпълкома. Важно обаче ще бъде мнението на мнозинството, което може да променя всякакви досегашни разпоредби на централата.

Днес собственикът на "Литекс" Гриша Ганчев пък ще тества по любопитен начин феновете на "армейците". Ловчанлии ще бият доста път от Тетевен само и само да играят контрола в София. На игрището в "Царско село" те ще се изправят срещу "Омония". Ганчев очаква на приятелския двубой да присъстват ултраси на ЦСКА. Те започнаха да се надъхват от вчера за мача в интернет.

Съсобствениците на настоящето дружество на ЦСКА - Милко Георгиев и Ивайло Манджуков, всячески ще опитат да осуетят плановете на Васил Божков и Гриша Ганчев. Те очакват всеки момент "червените" да бъдат обявени в несъстоятелност от съда. По този начин клубът ще бъде изпратен автоматично в аматьорския футбол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stefanBG111
15.06.2015 16:53

Не подкрепям какъвто и да било вариант ЦСКА да остане в А група. Ако останат тогава по-добре от следващя сезон никой да не си плаща задълженията. Не може едни клубове да са изрядни, а другите да не плащат нищо. Да започнат от нулата, даже в А окръжна, и тъмън ще дадът шанс на юноши, ще се изчистят задълженията, и това ще им е за урок. Футбола няма да загуби било 2-3 години без ЦСКА. Не хейтвам отбора ви и не съм такъв, просто искам да има справедливост и всеки, който не си спазва задълженията да бъде наказан, а не поущряван всеки път. Това е пътя ЦСКА да се оправи, искам силни Левски и ЦСКА и да имаме повече отбори в Европа, а не само Лудогорец, който ни е единствения светъл лъч от БГ отборите в Европа в момента. Трябва всеки БГ отбор, било то Рилски Спортист или Дунав да се подкрепя в Европа, като играе, а не да се обижда. Дано се оправят ЦСКА , но трябва просто да минат през този път, същото важи и за Левски, трябва да се изчистят от тези, които ги докараха до това състояния. Крайно време е да се обърне внимание на всички школи в България, не трябва да пренебрегваме децата от школите, пред някакви си чуждестранни анонимници. Най-добрата школа е на Литекс и ДИТ София в България.

sundza
15.06.2015 18:53

Ми и аз не подкрепям неплащачите, не подкрепям обирджиите на държавата, не подкрепям циганизагията, ама кой ни пита нас, бе Стефане? Ще си направят пак кавкото си искат и им е угодно, колкото и да е лицемерно, вулгарно, незаконно или както искаш го наречи.

night_wolf1984
15.06.2015 18:22

Ми то ако се гонят всички...трябва в А група да останат само Лудогорец,Литекс,Берое,Славия и Черно море....другите всички имат задължения.*wink*

ReDeViL666
15.06.2015 12:14

Дай Боже утре да се реши най-сетне това бъдеще на Цска , защото ПИСНА на много хора да четат и. слушат за този казус и всякаквите възможни сценарии , било то законни или НЕ! Да свърши най-после и да видим кой ще празнува, кой ще злорадства , кой ще се ядосва и кой ще реве

govshapAnaLdola
15.06.2015 15:48

Също така:"Дай Ганчев, Дай БОЖков"!!!*cool*

putopalo
15.06.2015 14:58

Не се казва "Дай Боже" а "Дай Божков"