Велев: Не съм чул нищо за моя смяна, бях в чужбина!

18:02
Велев: Не съм чул нищо за моя смяна, бях в чужбина!
Старши треньорът на шампионите от Левски Емил Велев заяви на летище "София", че се е чул със собственика на "сините" Тодор Батков, но не знае нищо за своя смяна.

"Не съм чул нищо за моя смяна, бях в чужбина! Разговарях много пъти с Батков. Преди мача той ми пожела успех. Аз ще водя тренировката на младите утре. Много съм доволен от представянето на всички", заяви Емил Велев.

На въпрос чувства ли се предаден от клуба и ръководството, наставникът на "сините" видимо изнервен отговори:

"Питайте Батков дали е вярно това, което се пише, защо питате мен? Нещо конкретно казвал ли ви е?"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
22.07.2009 22:15

mixov_ss Вие сте цъфнали и сте вързали,грипове такива.Хайде гледайте си Вашата кочина,грухтете си на воля с розовите очила и не плачете на чужд гроб,защото незнаете къде саму краката и къде муе главата!

torres_228
22.07.2009 21:25

А твоята съдба е вечно да си неграмотен .. най-вече. Също така БОЛЕН от българския АН1N1.. ако разбираш какво значи това ,малък {}

mixov_ss
22.07.2009 21:07

вие и е с кокала и сас друрия пак 6те се осерете господа рогат добитак сажалявам ама такажа вие съдбата !

torres_228
22.07.2009 20:47

Абсолютно против съм за тази смяна.. Първо, както каза някой под мен , не му е мястото и времето те първа да се правят каквито и да е промени ,и треньорски и при играчите. Такъв период от време е много чувствителен. Ако привлечем някой нов нападател или дойде Достанич ще се наруши баланса в отбора и ще се осереме. Така че ,нека малко да изчака Батков с тая смяна на треньора ... Да бием Баку, живи-здрави ,та тогава... Ако е възможно и по-натам!

DrunkMaster
22.07.2009 20:20

Не съм съгласен за Батков, че трябва да продава отбора. Всички видяха как феновете на цеска искаха да махнат божков, и всички видяха после какво стана. Аз не искам подобен развой с ЛЕВСКИ. А колкото до Велев трябва да му се даде шанс.Все пак бихме чорбарите и литекс, Мъри Стоилов също не започна блестящо, а даже трагично с отпадане от беверен.Но след това изживяхме нещо коети нщма да забравим никога нали? само ЛЕВСКИ оле оле оле оле ... Успех и на другите БГ отбори, някой знае ли дали ще дават черноморе?

lubo_krika
22.07.2009 18:17

Никъде другаде несъм чел за негова смяна,но както и да е.Аз мисля,че ако ще има смяна,то Батков вече закъсня за нея.Кокала вече си е изградил състава и трябва да му се даде шанс да покаже какво може.Все пак ни направи шампиони.А колкото до шампиоснката лига,ако въобще стигнем до там,невярвам,че с който и да е тренйор ще можем да направим нещо значимо.А ако трябва да се махне някой,то това е Батков.Неможе да си адвокат и да си толкова тъп.Да искаш да влезнеш в ШЛ без да дадеш някой лев в повече за класен нападател си е направо престъпление.Та той дори и Макриев неможа да вземе-пак заради пари.Ако разчита само на Йовов,значи ще чакаме само късмета да е на наша страна.Успех на всички български отбори и дано поне късмета бъде с нас.

Ross_m1
22.07.2009 18:17

Въпреки всичко мисля ,че Велев остава незнам защо се създава това не нужно напрежение в отбора едва ли момента е най подходящ за смяна на Велев ,вярно е не е много добър тренер ама съм сигурен ,че в момента знае по добре кой са футболистите в оптимална форма отколкото ,ако дойде оня сърбин поне след мача с Баку да го сменят при негативен резултат, а футболистите на който ще разчита Велев в този мач сигурно са *tongue*етков, Миланов, Рабех, Топузаков, Минев, Зе Соарес, Сърмов,Гаджев, Йовов, Тасевски, Христов 99% Ще заложи на тях *sick*