Григор отпадна бързо в Куинс

16:09
Григор отпадна бързо в Куинс
Григор Димитров отново не се показа на ниво и отпадна от турнира в Куинс, след като загуби от Жил Мюлер с 6:4, 7:6. Защитаващият титлата си българин не впечатли с игра и за пореден път отпадна от начална фаза на турнир.

Двубоят между Григор и Мюлер започна равностойно и само грешките и пропуските на Григор не му позволиха да спечели първия сет. При 5:4 обаче Гришо допусна пробив и загуби първия сет с 6:4. Втората част въпреки, че геймовете вървяха равно, Димитров допускаше все повече грешки и не оказваше кой знае каква съпротива на Мюлер, независимо, че печелеше сервис геймовете си. В крайна сметка се стигна до тайбрек, който Мюлер спечели със 7:6 (5).

До този момент Гришо и Мюлер си бяха разменили по една победа, но след днешния мач балансът вече е в полза на тенисиста от Люксембург.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wengerout
19.06.2015 00:41

Това момче има талант!Има талант,но това не е достатъчно да бъдеш номер 1.Достатъчно е да бъдеш около върха някъде,но не и безспорния номер 1.Личното ми мнение е,че Гришо няма сили да стане най-добрия тенисист в света и ще си остане просто талантливият българин,който от време на време поднася сензации,но продължава да губи уж лесни мачове след глупаво загубени точки.Нещо,неприсъщо за един номер 1.

kozel4e
19.06.2015 09:19

Точно така! Това момче има талант, много талант! Точно за това вероятно се и палят хората, щото ако се виждаше, че толкова си може... толкова. Що някой не се пали за Цвети Пиронкова или за Каратанчева примерно. Ми да, те наистина толкова си могат, даже и това им е много(моите уважения разбира се, но... това са им възможностите). Докато Григор го гледаш и виждаш как по нищо не отстъпва като технически качества и физика на един Ноле, Рафа и дори Фед(е, на него отстъпва, но такъв тенисист не се е раждал, няма и да има скоро). Въпросът е, че психически обаче все още не е за шампион, все още. Дано да развие, дано да поумнее, щото тая игра е много и с главата. И не е престарял, има още много тенис в него - Стан блесна след 28, а най-добрите резултати дойдоха около 30, на 24 го нямаше никакъв. Така, че... да се надяваме, но и да не стане, жив и здрав да е.

Double_De
18.06.2015 22:26

само той ми дъни фиш за 150 кинта, до тук с доверието в него

Ginekologa
18.06.2015 17:30

то не е за сефте толкова си може няма класа за топ 7 да кажем

flippy_tennis
18.06.2015 17:27

Гришка,много зле играеш мой човек.Докато не махнеш тоз трнер няма да стане.Сили нямаш,а успехи искаш.

simon_66
19.06.2015 00:05

Пълни глупости говориш братле... какво общо има Шарапова с формата му.. та те се засичат да са заедно през годината основно на турнирите от големия шлем, защото се провеждат състезанията и за мъжете, и за жените по едно и също време.. много малки са другите съвпадения в графиците им. Та те са заедно вече три години.. по тази логика той изобщо не трябваше да пробие миналата година в топ 10. Причината е една основна и тя е свързана с Рашийд. Австралиецът иска от Григор да промени стила си на игра на корта и жалкото е, че го прави, макар и с отрицателен резултат. От Гришо вече се иска да бъде бейслайнър или казано по друг начин играч, разиграващ стабилно от основната линия... затова беше цялата тази физическа подготовка в предсезонната му подготовка, защото това се изисква задължително, за да успееш. Нещо като Надал и Джокович.. те изповядват този стил, особено испанеца, но включващи и някои допълнителни неща в ударите си като високо лифтирани удари и т.н. Лошото е ,че тази промяна не дава резултат вече близо 2-3 месеца след като се очакваше Григор да е свикнал и с новата си ракета... дано не стане като с Монфилс, тъй като и той не скивна със стила, налаган му навремето от Рашийд. Днескашния мач доказва напълно това.. Григор постигаше своите успехи миналата година благодарение на агресивността си, доста по-ефективния си сервизи най-вече, че гореше по време на своите мачове.. не спираше да вярва, да търся промяната, дори когато не вървяха добре нещата на корта. Сега поведението му показва,че сякаш лесно се примирява със загубите.. дано след Уимбълдън при провал, който е на 90 % сигурен, да смени треньора, докато му е времето, преди мастърсите в Щатите, защото ако завършат сезона докрай заедно ще бъде грандиозен срив в ранглистата.

MaywhatherKING
18.06.2015 21:10

Не знам дали от тренера ,обаче се помисли за голям ,почна се една любов с Шарапова и всичко тръгна назад , докато преди си беше концентриран единствено върху тренировките и имаше резултат.

blue_fenchee
18.06.2015 16:51

Гришо тази година никакъв го няма.Много върна назад след страхотния минал сезон.Дообре, че поне се задържа плътно до топ 10.

ApricotGarden
18.06.2015 16:46

Отново загуба на прекалено много точки. Ще видим следващата седмица на кое място ще е. Само можем да се молим да стигне максимално близко до постижението си на Уимбълдън от миналата година та да има шансове да остане в топ 20

sindikata3
18.06.2015 16:37

Какво се чудиш скоро и от Мозамбик ще видиш някой от столицата Мапуто хаха

Manchester4o
18.06.2015 16:21

Достойно представяне бих казал,този път е отпаднал чак във втори кръг и то единия сет чрез тайбрек,браво Гришо имаш напредак,продължавай така и след 3-4 год. може да стигнеш до 4 кръг от търнирните серии 250*joking*