Дегерфорш - Сюрианска, загубен

19:21
Дегерфорш - Сюрианска, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юни 4 познати от 6 мача - 66.7% успеваемост

Залог на деня за 18.06.2015 г.



Сюринаска се намира в страхотна форма, като в седем последователни двубой тимът е непобеден, а в тях взе цели пет победи. Дегерфорш спечели едва един от последните си четири мача за първенство и то срещу непретенциозен съперник и днес трудно ще изкове втори успех. Сюрианска показва определена стабилност във фаза защитата, а атаката често има сполуки, което дава определено предимство на страната на гостите в този мач.

 Прогноза: Х2, Коефициент: 1.75


Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация