Томов: Всички искат Божков и Ганчев да поемат клуба

22:54
Томов: Всички искат Божков и Ганчев да поемат клуба
"Цялата червена общност иска едно, а именно хора, които обичат ЦСКА, като Гриша Ганчев и Васил Божков, да поемат клуба." Това каза пред БНТ бившият главен акционер в ЦСКА Александър Томов във връзка с преговорите между двамата и преобразуването на Литекс в ЦСКА.

Очакваше се в понеделник да има информация дали това ще се случи, но такава не последва и това породи спекулации. Междувременно Томов за пореден път критикува своите наследници в лицето на Милко Георгиев и Ивайло Манджуков. Както е известно, срещу сегашното ръководство се обявиха и привържениците на червените, които също настояват настоящата управа да сдаде властта.

"Всички искат господата Ганчев и Божков да поемат ЦСКА. По какъвто начин си решат те двамата, за съжаление друго решение няма", каза Томов, който коментира така управлението на Милко Георгиев и Ивайло Манджуков:

"Решението за фалит е пагубно, незаконно и неморално. Нашите фенове не заслужават подобно нещо. ЦСКА бе един първостепенен кандидат за шампионската титла, а после се стигна до всичко това, включително и пробиви вътре в отбора, които се надявам да излязат на яве. Бе взето решението за неплащане на лиценз, както и за разпускане на отбора, защото това е на практика да не платиш умишлено заплати и да позволиш на момчетата да си отидат без пари."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация