Утенис Утена - Шяуляй, спечелен

15:09
Утенис Утена - Шяуляй, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юни 4 познати от 7 мача - 57.1% успеваемост

Залог на деня за 19.06.2015 г



Домакините са поне с класа над своя съперник и тук би следвало доста трудно да станем свидетели на изненада. Шяуляй загуби само един от последните си три мача за първенство, но това не променя факта, че той се намира на последно място в таблицата и категорично е най-слабият тим в елита на Литва в този момент. През април Утенис победи този опонент като гост без особени затруднения с 2:0 и днес трябва да стори същото. Стойността е в победа с повече голове за домакините или общ сбор голове в мача над 3,5 (около 2,75 коефициент) или над 4,5 (около 5,00 коефициент).
 

 Прогноза: 1, Коефициент: 1.55


Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
19.06.2015 19:04

Неможа ли да намериш някой мач от Занзибар....има копа Америка дай някоя прогноза от там...кви са тея ...нали видя,че вчера Жалгирис се издъниха*smile*